19 листопада на Волині: гортаючи календар

19 листопада на Волині: гортаючи календар
День народження 19 листопада святкують одразу три журналісти: Ольга Юзепчук, Олена Павлюк та Василь Простопчук (на фото).

Крім того, сьогодні народилися колишній голова Луцької районної адміністрації Володимир Демчук та колишній очільник Камінь-Каширської райради Віктор Сус.

День народження цього дня відзначають і історик Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Оксана Карліна та волинська письменниця, перекладач, член Національної спілки письменників України Олена Криштальська.

ВолиньPost вітає усіх ювілярів, а також іменинників цього дня – Олександрів та Клавдій – та бажає міцного здоров’я, кохання, злагоди у родині, творчого натхнення та професійних успіхів.

Сьогодні відзначається День працівника скляної промисловості.

День 19 листопада було проголошено Всесвітнім днем туалету в 2001 році під час міжнародної конференції в Сінгапурі, присвяченої проблемам туалетів. До речі, місце проведення конференції було обрано не випадково: Сінгапур славиться бездоганною чистотою туалетів.

19 листопада 2005 року в Луцьку відкрився найбільший на той день у Західній Україні торговельний комплекс – гіпермаркет "Там Там".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.