Із зони АТО повернулись інспектори ДАІ. ФОТО

Із зони АТО повернулись інспектори ДАІ. ФОТО
Протягом місяця міліціонери несли службу з охорони громадського порядку та забезпечення безпеки дорожнього руху на сході України.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

Добровольці з числа працівників волинської Державтоінспекції вирушили для виконання своїх обов’язків у зону АТО у жовтні. Зізнаються, що в умовах постійної небезпеки цей період здавався значно тривалішим. Хлопці кажуть, що найбільшим бажанням було повернутися додому неушкодженими та зустрітися з рідними.

З поверненням офіцерів привітав начальник управління ДАІ Волині Володимир Кравченя, який подякував хлопцям за мужність та героїзм, а також сумлінне виконання службових обов’язків.

Незважаючи на стомленість і важку дорогу, інспектори ДАІ, які щойно прибули із зони АТО, не приховували свою радість, а після здачі зброї та боєприпасів поспішили додому.

Традиційно хлопці, що повернулися з АТО, отримали кілька днів для відпочинку, аби з новими силами приступити до виконання своїх службових обов’язків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, УМВС, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
всі спортивної статури)
Відповісти
держава повинна платити компенсации за шкоду здоровю яку приносить робота инспектора даи А ожириння визнати професийним захворюванням Через постийну зайнятисть працивники фактично позбавлени можливости займатися спортом а держава в свою чергу не створила для цього необхидних умов
Відповісти
Останні новини
Із зони АТО повернулись інспектори ДАІ. ФОТО
19 листопад, 2014, 11:24