Стильний Луцьк. Портрет дня: Юлія Киричук

Стильний Луцьк. Портрет дня: Юлія Киричук
Юлія Киричук, візажистка, 22 роки

Сьогоднішню героїню ми зустріли, коли вона поверталася із фотосесії. Розповіла, що має улюблену роботу та водночас хобі – візаж.

«Намагаюсь слідкувати за модою, але все ж підбираю той одяг, у якому особисто мені зручно. Щодо стилів, то надаю перевагу елегантному, кежуалу, інколи спортивному. Все залежить від того, який у мене настрій і куди мені потрібно йти», - розповідає Юля.

Інколи клієнти звертаються до нашої героїні за допомогою, тоді окрім макіяжу вона допомагає підібрати і одяг. Каже, головне це слідкувати за трендами і мати свою власну родзинку, свій тренд – тоді ви завжди будете стильними та модними.

Дівчина не перенасичує образ аксесуарами, адже любить мінімалізм.

«Аксесуари в повсякденному житті ношу вкрай рідко – віддаю перевагу мінімалізму. Це сьогодні я з прикрасами та макіяжем, бо була на фотосесії», - зазначила вона.

Улюблений бренд Юлі - ZARA, однак якщо річ їй дуже сподобається, то може купити її навіть у найдешевшому магазині.

На фото героїня одягнена у пальто Marks&Spencer, лосини GOTA, сорочка BERSHKA. Образ доповнює взуття на низькому ходу від ESTRO, сережки, кольє, перстень та сумка.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Дівчина має досить жіночний образ, якому не дуже пасує масивне взуття, адже воно підходило б краще до стилю casual.

Цікава своїм фасоном блузка. Варто зазначити, що такі блузки можуть носити жінки з не надто пишним формами, аби візуально збільшити груди. Якби ця блуза була трішки довшою до цих штанів, то look виглядав би елегантніше.

Пальто хороше своєю фактурною тканиною, яка називається «кашка». Воно універсально виглядає і у спортивному і у жіночному образі. Прикраси однозначно жіночні, каблучка з ажурною оздобою. До таких прикрас це взуття не пасує. Сумка також занадто громіздка, краще підібрати меншу або клатч, і образ виглядав би ніжнішим.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 41
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
їй точно 22?
тойво.... може 35?
якась пожмякана
взуття сжечь
Відповісти
їй точно не 22, бо у 22 ходять на каблуках і в спідницях.
Відповісти
пальто забрала у хлопчика з попереднього випуску.
Відповісти
До чого в такому образі біжутерія-підробка під Dior? Тим більше перстень взагалі не з тої опери. Сумка настільки дешева підробка Hermes, що навіть сфотографувати не дала!))Люди, купуйте щось толкове, а не китайські фейки сокирою рубані. Сміхота та й годі. А взагалі дівчина красуня!)
Відповісти
ну така вже дешева копія сумки біркін. мені здається краще якусь іншу копію носити ніж ОЦЕ. а так образ непоганий.
Відповісти
перше питання, яке спало мені на думку, це де вона вчилась на візажиста??? реально де?? це просто жах - для чого робити такі скули?? така симпатична МОЛОДА особа наклала на себе кілограм косметики і тим самим додала собі 10-15 років зверху. загальний образ - "бочечка на паличках..." безформне пальто, яке повністю приховує фігуру дівчини, блузка "а-ля я вагітна". оці дивні бутси, що це?! все "сжечь!" єдине, що подобається, це біжутерію (крім перстня). ну манікюр ще гарний. ДІДУХ! ти ж моя "кашка"!!!!
Відповісти
Таке враження, що це гендерний двійник студента Юри, попереднього героя колонки))))
Направду, все непогано підібрано, дуже гарна фігура - тому одяг має вигляд.
Окремі слова "експерту"..Людина, яка вміє скомбінувати непоєдувальні, на перший погляд, речі - і є стильною і має смак. Ви його не маєте. Одні штампи і стандарти в оцінках. Типу: білий верх - чорний низ. Запам"ятайте, Анно, моду творять ті, хто не мають страху. І кому абсолютно всерівно, що шовк не поєднується з хутром, чи міді не носиться без каблуків. Нема у вас "іскри". То факт.
Відповісти
А там видно фігуру?
Відповісти
Маладца - скромно, мiнiмалiзьм, елегантно.
Відповісти
вона пробувала вищипувати брови, чи це стиль "wool"?
цікаво з якої вона фотосесії, хіба що на паспорт фотографувалась..
Відповісти
22?! та цілих 30! і, думаю, це саме через макіяж... а візижистка ж сама... ай-яй-яй((
а от без того всього, напевне, досить гарненька...
вдягнена гуд)
Відповісти
Дівчина гарна, смак відсутній !
Відповісти
В очі кидаються хиже без посмішки обличчя, фарба і чорні грубі боти.
Відповісти
Але вже й макіяж((((((( ха-ха
Відповісти
Поди завидуете ей однако )))
Відповісти
Дівчина симпатична,одяг теж чудово їй пасує! Однак на мій погляд те взуття до даного стилю зайве
Відповісти
Незнаю кому як, але ця жіночка мені довподоби. Шкода що тут немає її номера телефону. жаль.
Відповісти
А мені ця дівчина подобається більше ніж дві попередні Сейц і Димніч. Відносно макіяжу, то це один з тих рідкісних випадків, коли улюблений всіми луцькими "стилістами-візажистами" "грубий""жирний" макіяж не виглядає жахливо намазюканою маскою.
Відповісти
Друга фотка зверху (де сидить) жахлива - фотографа на миючі засоби(
Відповісти
Згоден з вами. Так сфотографувати навмисно не вийде)))
Відповісти
Певно, назву рубрики можна було б поміняти, щось типу "Мода Луцька" чи подібне, поняття "стильний" передбачає досить високі вимоги, а мода тепер дуже демократична і різноманітна. Сама дівчина симпатична і макіяж могла б трохи скоригувати для вулиці, все таки візажист. Виглядала б тоді набагато краще. А пані дизайнерка нехай свою сумку згадає і свій образ
Відповісти
народ,то ж написали,що вона була на фотосесії!!! може цей макіяж був саме таким виразним для зйомок! всі такі модні і стильні,що аж верне! дівчина справді красива і все підібрано гарно.правда сумку я б змінила,але ж їй задля фотосесії було потрібно щось більше,щоб помістились необхідні речі!
Відповісти
анонімка я вам так скажу я знаю візажистів причому хороших візажистів. жоден візажист не дозволить собі вийти після фотосессії на вулицю з студійним мейкапом!!! це так для справки.і до речі на фотосессію візажисти ходять не зніматись, а працювати по своїй профессії. це теж так для справки.доречі для того щоб більше влізло у сумку то є спеціальні кейси для всього що потрібно візажисту. а так якщо багато брібничок то є модні тепер величезні клатчі.
Відповісти
Знав я одну "візажистку", в дворі моєму ошивалася. Бомжиха/алкоголічка. То під оком в неї синє, то губа роздерта. А отой колір виділених скул на фото, був точно кольором її цілого ОБЛИЧЧЯ. Кароче, кожен день в неї в дзеркалі був новий візаж з крові і всякої гидоти. Звичайно якщо вона мала дзеркало. Бо видновидно, що не кожен візажист його має... К сажилєнью
Відповісти
дуже круті сережки! просто дужеее
Відповісти
Багато значить робота фотографа.Найкраще дівчина вийшла на першій фотографії зверху.Видно що юна і приваблива.Навіщо куча фотографій де дівчина сидить і схожа на вагітну?Пальто скрізь розстебнуте.Фотографа на мило!
Відповісти
То може і ти щось сфотографуй, якщо фотографа на мило?
Відповісти
не буду оригінальним, перебор з макіяжем шопісєц.
схожа на бронзову статую
Відповісти
класна!!! схожа трохи на Одрі Хепберн.
Відповісти
Хто у вас заглядає дівчатам в цікаві місця у пошуках нашивок марок одягу?
Відповісти
А які саме місця? Уточніть, будь-лака.
Відповісти
Погоджуюсь з Варварою. Фотограф все згавнив... якраз його "творчість" найперше кидається в очі.
Відповісти
Красива й стильна дівчина з прекрасним мейкапом... Силюхи, не вдавіться жовчю..
Відповісти
на мою думку таке взуття краще підійшло б до якогось светра або джинсової сорочки. але точно не під таку блузку і не такі прикраси!!! і цю блузу краще не вдівати під такі лосини!!!
дівчина досить симпатична і не треба казати, що макіяжу багато, адже якщо зйомка була на вулиці, то змити такий макіж вологою серветкою буде дуже важко і неправильно!!!!!!
Відповісти
Дівчина гарна але забагато "штукатурки", яка їй не личить....
Відповісти
Люди,вам тільки дай обісрати..То як вагітна, то стара ,то ще шось. Ви самі то напевне навіть би не ризикнули тут зявитися, бо вас напевне і ніхто б не покликав. В кожногол свій смак щодо макіяжу, одягу чи його стилю. Те,що зависть пре через верх,то видно. Як на мене, одна з кращих, хто тут взагалі був.
Відповісти
Гарна, але той смокі-айз не пасує вдень. Змити це все і буде супер
Відповісти
Поєднання цих лосін, черевик і блузки - просто жесть!!!((((
Відповісти
Шо змогла то й вдягнула.в купi - вийшла купа не в тему
Відповісти
красива жінка
Відповісти
Дже подобається пальто,та сережки,образ нормальний,можливо б вдягнула інше до цього наряду взуття,адже сюди не дуже підходитиь,хоча може бути.Саме по собі,взуття цілком нормальне.І в ньому не має нічого дивного.Людипросто слідкуйте за модою не на базарі,а дивіться на відомих блогерів!)
Відповісти