У Луцьку міркують, як обмежити рух вулицею Лесі Українки

У Луцьку міркують, як обмежити рух вулицею Лесі Українки
Внутріміський рух може котролювати муніципальна служба.

Перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук запевняє, що функцію контролю дорожнього руху у місті краще виконуватиме муніципальна поліція.

«За ініціативи Президента України у містах можуть бути створені такі муніципальні дружини, які займатимуться питаннями внутрішньоміського руху. Адже ми намагались по вулиці Лесі Українки ставити різні перегородки і як могли так і блокували туди заїзд. Але спритні мешканці міста їх вночі зрізали. Така робота не дає ніякого результату», - мовив Кравчук.

Детальніше про це - у статті ЧОМУ ВУЛИЦЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ Є ПІШОХІДНОЮ ЛИШЕ НА СЛОВАХ.

Заступник міського голови визнав, що найпроблемнішою ділянкою дороги у місті є вулиця Лесі Українки. Кравчук зазначив, що міська рада намагається вирішити проблему парковки і руху цією вулицею.

«Згідно з рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради, автомобілям, які обслуговують об’єкти, що знаходяться на території пішохідних зон, дозволяється рух лише із 7:00 до 9:00. Але це рішення міськвиконкому не виконуються і водії розвозять товар у зручний для них час», - резюмував Кравчук.

Втім чиновники Луцької міської ради в один голос запевняють, що влада працює над тим, як повністю обмежити рух усім транспортним засобам двома центральними вулицями міста. І право заїзду матимуть лише автомобілі оперативних служб. Але ніхто з них конкретно не каже, коли це станеться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки Кравчук в міськраді, стільки він бореться з автівками на Лесі Українки. Мабуть, на менсію піде, а автівки і далі там будуть їздити
Відповісти
для чого тоді штафплощадка
Відповісти
Останні новини
У Луцьку міркують, як обмежити рух вулицею Лесі Українки
19 листопад, 2014, 16:23