В Україні зявився сайт «Герої АТО. Твоя допомога борцям за єдність України»

В Україні зявився сайт «Герої АТО. Твоя  допомога борцям за єдність України»
В Україні з'явився проект, де зібрані дані бійців, що потребують допомоги на лікування після важких поранень в зоні АТО.

Завдання проекту – систематизація та збір інформації про усіх героїв АТО, яким потрібна допомога вже зараз, - йдеться на сайті.

"У кожного з них своя історія. Вони живуть в різних куточках України, на когось вдома чекають діти, а хтось іще неодружений; когось мобілізували, а хтось все життя присвятив армії. Але усі вони отримали поранення у бою за єдність нашої держави", - пишуть організатори проекту.

"Кожна наша гривня сьогодні потрібна цим мужнім хлопцям. З початку антитерористичної операції поранено більше 2000 українських військових. Багато хто з них зараз у важкому стані, і наша фінансова підтримка може врятувати їм життя", - зазначають активісти.

Кожен охочий може допомогти проекту: додавати інформацію про поранених (розділ «Додати героя»), перевіряти номери карток, комунікувати із волонтерами, які відвідують хлопців у госпіталях, і оновлювати інформацію на сайті. Для цього контактуйте з адміністраторами через панель «Контакти».


Уся інформація про поранених – із волонтерських груп та ЗМІ.

"Ми віримо у те, що хлопці одужають, стануть на ноги, успішно пройдуть реабілітацію. Для цього нам усім треба вже зараз докладати максимум зусиль. Разом ми зможемо усе!", - зазначають волонтери.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні зявився сайт «Герої АТО. Твоя допомога борцям за єдність України»
19 листопад, 2014, 19:30