В Україні через півроку можуть відбутися нові вибори до Верховної Ради

В Україні через півроку можуть відбутися нові вибори до Верховної Ради
Командир батальйону «Донбас» та майбутній депутат Семен Семенченко заявив про те, що новообрана Верховна Рада працюватиме максимум півроку, а після цього відбудуться вибори або соціальний вибух.

Семенченко наголосив, що парламент VIII скликання оновився лише частково і не зможе працювати довго і виправдати всі очікування народу, передає IA ZIK.

«Півроку максимум. Занадто великі протиріччя, які зараз закладені в цьому парламенті, занадто великі сподівання людей на зміни, занадто серйозна ситуація. Я думаю, що не зможе цей парламент задовольнити очікування людей. Занадто великий опір тих сил, які в цьому парламенті присутні, і які за ним стоять. Він оновився тільки частково», – заявив він.

Також Семенченко прогнозує, що вже через півроку в Україні відбудуться нові парламентські вибори, у гіршому ж випадку на державу чекає соціальний вибух, який може підігріватися російським президентом Володимиром Путіним.

«У кращому випадку – нові вибори. А в гіршому – соціальний вибух. Ще гірше, якщо це буде соціальний вибух, суміщений з агресією. А ще гірше, якщо цей соціальний вибух буде підігріватися Путіним», – додав майбутній нардеп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще гірше якщо депутати і чиновники будуть про це говорити на кожному кроці і готувати людей до такого соціального вибуху, очікуючи заохочення з Росії на такі дії і заяви. Сепаратист якийсь той Семен
Відповісти
бо цей процес вже чверть століття - без вибору....
Відповісти
Просто Ви боїтеся казати правду в очі і називати речі своїми іменами.Те,що витворяє зараз Чоколядний Заяц-Ющенко в порівнянні -дитя невинне.Якщо так піде далі-2005-2007рр нам будуть як щось середнє між раєм і комунізмом.
Відповісти
Це така політика Самооборони: трэеба Верховну Раду завести ще більше депутатів. Шоколадник здувся, Арсеній через півроку буде там де зараз Шоколадник от і хоче Самооборона скористатися моментом. Шоколадник між іншим теж хотів скористатися моментом. Скористався.
Відповісти
Кулявлоб піде на гарнта? Не смішіть. А от кривавий пастор може прийде і порядок наведе. Він не побоїться знищувати ні вагітних ветеранів, ні російськомовних немовлят. Порох тримають сухим, але можуть і замочити.
Відповісти
Останні новини
В Україні через півроку можуть відбутися нові вибори до Верховної Ради
20 листопад, 2014, 15:11