У Луцьку вирішували, що робити зі стихійним авторинком

У Луцьку вирішували, що робити зі стихійним авторинком
У Луцьку планують провести громадські слухання щодо функціонування авторинку.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження у четвер, 20 листопада.

Секретар Луцькради Сергій Григоренко зазначив, що стихійний ринок вийшов за межі огородженого на вулиці Єрошова, тому лишатися у такому стані не може.

За його словами, у дні торгівлі туди заїжджає понад 5 тисяч машин, і з цим потрібно щось робити.

«Запускаємо широкий діалог з громадою. Звичайно, розчерком пера закрити його неможливо і неправильно, бо там працюють тисячі людей, які годують свої сім’ї», - підкреслив Григоренко.

Депутат Рустам Дячук зауважив, що необхідно стежити не за тим, куди і як переносити авторинок, а яким чином його впорядкувати.

«Ви зважте на ще одне - пасажиропотік. Майданчик майданчиком, а скільки заходить туди автобусних маршрутів на КРЗ. Фактично 10, а то й 13. І тролейбуси… Вони мають прибуток величезний в четвер та неділю. А тепер давайте позбавимо їх такої можливості… Хто буде піднімати тариф до чотирьох гривень. Міська влада?» - каже Дячук.

Відтак, члени постійної комісії вирішили узгодити проведення громадських слухань з підприємцями, ДСНС, ДАІ, міською владою та міським головою 22 грудня о 17:30 у Палаці культури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авторинок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
авторинок це ганьба Луцькій мерії і працівника ДАЇ!!!!!!!!!
Відповісти
авторинок це чиряк на тілі міста ,це безлад, сміття і тупість та бездіяльність мерії міста Луцьк , а особливо пана Романюка !
Відповісти
про які робочі місця ви говорите на авторинку, за таку роботу є кримінальна відповідальність ( за порче державного майна, за порчу зелених насаджень, шахрайство,та розкидання сміття .........)
Відповісти
ти дура і все, де тут кримінал? а порча на тобі
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вирішували, що робити зі стихійним авторинком
20 листопад, 2014, 16:43