Луцькі школярі познайомились з «чотирилапим міліціонером». ФОТО

Луцькі школярі познайомились з «чотирилапим міліціонером». ФОТО
Міліціонер-кінолог спеціального взводу міліції групи затримання відгукнувся на запрошення школярів луцької гімназії.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

Працівник відділу Державної служби охорони Волинської області Петро Ольхович зі своєю службовою собакою на прізвисько Бада прийшов на зустріч до школярів.

"Разом із працівниками бібліотеки ми влаштували для діток невеличке свято. Вирішили розказати, що службові собаки вміють, як затримувати злочинців, так шукати наркотики, показати, як вони виконують команди загального курсу дресирування, а найголовніше – продемонструвати, що ці тварини – найвідданіші друзі, які ніколи не зрадять", – розповів міліціонер-кінолог.

Аби підготувати справжнього «комісара Рекса», треба не менше двох років тренувань. А все починається із встановлення контакту між людиною і чотирилапим. Щира любов та відданість господарю - перша винагорода навіть від крихітного цуценяти. Чотирилапій помічниці кінолога – п’ять років, тож за цей час вона стала справжнім професіоналом, здатна знайти як людину, так і загублену річ за запахом. Її здібності вже не раз ставали у нагоді міліціонерам.

У рамках зустрічі правоохоронцю довелося відповісти на величезну кількість дитячих запитань. А наостанок школярі змогли ближче познайомитися із собакою, погладити її та сфотографуватися на пам’ять.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УМВС, школа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
четверте фото супер!
Відповісти