Волинському депутатові, в якого згорів будинок, дадуть 10 тисяч

Волинському депутатові, в якого згорів будинок, дадуть 10 тисяч
Депутати просять допомогти колезі, в якого згорів будинок.

Про це повідомив депутат Борис Загрева під час сесії Волинської обласної ради 21 листопада.

За його словами, визначена допомога у разі надзвичайних ситуацій для населення – 10 тисяч гривень.

Борис Загрева попросив, щоб депутати не лишалися осторонь біди колеги і підтримали виділення цієї суми коштів для Валентина Вірковського.

Нагадаємо, 13 листопада депутат облради та директор Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Валентин Вірковський через пожежу втратив усе своє майно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так просто? взяли і вирішили?
і де він жив з 13 листопада?
чому ж не зробили так, як з мешканцями будинку на Рівненській, 109?
поки не сталось біди: "лист-звернення від Прем'єр-міністра України Миколи Азарова повернувся нерозпечатаним, - стверджують вони. Також постраждалі лучани нарікають, що міська рада досі не підписала рішення про те, що будинок аварійний, хоча виконавчий комітет відповідне рішення вже прийняв. А допоки будинок не визнають аварійним, то мешканців офіційно не визнають потерпілими, відповідно, вони не матимуть права на отримання нового безпечного житла.
Щоправда, насправді будинок аварійним ніхто не визнавав. Нагадаємо, що на попередній сесії Луцької міської ради заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська повідомила, що, згідно з законами, визнати будинок аварійним і знести можна лише тоді, коли експерти вважають, що не можна усунути порушення".
і, врешті, знайшли крайнього : "Вироком суду майстер ЖКП засуджений до 3 років позбавлення волі зі встановленням однорічного іспитового строку та позбавленням права 1 рік обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій".
Відповісти
Шпановний корося, порядніше було б зв"язатись із Вірковським і уточнити де він жив.Може хотіли щось запропонувати? То краще не тролити а робити справу.Журналісти!Де ваша професійна етика? У людей біда - а ви ЖИРНИМ ШРИФІТОМ і обсмоктуєте,обсмоктуете!!!Тішитесь?Еу а депутати якби справді хотіли допомогти - то б скинулися своїми кровними. Ніхто ж не від чого не застрахований...А Вірковський може і не візьме цих грошей?Давайте дочекаємося завершення сценарію і тоді поговоримо.
Відповісти