У Луцьку вшанували пам’ять загиблих героїв Майдану. ФОТО

У Луцьку вшанували пам’ять загиблих героїв Майдану. ФОТО
У Луцьку вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та загиблих під час АТО на Сході України.

Урочистий молебень відбувся на меморіальному комплексі «Вічна Слава» біля могили Героя Майдану Василя Мойсея у п’ятницю, 21 листопада.

«Ми ще не доробили почату ними роботу. Ми ще не витерли кров, пролиту ними на Майдані. Ми ще маємо масу роботи і треба не показувати пальцями, а працювати сумлінно, гідно, чесно. І не на час зібрання, а кожного дня. Ти житель цього клаптика землі піл небом, значить роби ти добре – від тебе прийде добро. Загадиш клаптик землі – зруйнуєш цілу землю. Сьогодні наш доземний уклін мамі, яка своєю утробою виносила нам сина, біля могили якого в Луцьку має народитися гідність і народитись Україна», – завернувся до присутніх протоієрей Михайло Онищук.

Присутні вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та загиблих під час АТО на сході України хвилиною мовчання та поклали квіти до могили Василя Мойсея.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вічна пам'ять...Невимовна скорбота та співчуття рідним. Не буде нам прощення, якщо ми хоча б щось забудемо... А ще шкода, що свій спочинок на Меморіалі Слави знайшов лише один воїн. Чому тут не упокоїли усіх, хто поліг на Майдані та у зоні АТО? Адже тут їх можна було б частіше відвідувати не тільки родичам, але й усім, хто відчуває свою вдячність та скорботу за загиблими...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вшанували пам’ять загиблих героїв Майдану. ФОТО
21 листопад, 2014, 13:37