Я бачу Україну у фіналі, – Тимощук

Я бачу Україну у фіналі, – Тимощук
Національна збірна України має всі шанси зіграти у вирішальному матчі домашньої континентальної першості з футболу-2012.

Таку думку висловив півзахисник «синьо-жовтих» і мюнхенської «Баварії» Анатолій Тимощук, пише Дзеркало тижня.

«Ми повинні прагнути до максимального результату – перемоги – на домашньому чемпіонаті Європи. І ми повинні працювати якомога краще протягом усього турніру, щоб здобути цей результат. Ми маємо намір здобути місце у плей-офф, це навіть не обговорюється. Після цього, подивимося. Я бачу Україну у фіналі», – сказав рекордсмен української збірної за кількістю зіграних матчів.

Він зазначив, що вийти у фінал буде нелегко, однак команда докладе всіх зусиль для цього. «Це нелегке завдання, але я звик вимагати неможливого – це шанс отримати максимум», – підкреслив Тимощук.

Він додав, що футбольний бум в Україні зростає з кожним днем.

«Ажіотаж зростає все більше і більше, я відчуваю це як проста людина, як уболівальник. Розмовляючи зі мною, мої друзі і родичі кажуть, що відчувають такий самий ажіотаж у повітрі. Всі готуються. Усі намагаються побувати на матчах і відчути атмосферу», – зазначив футболіст.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочеться вірити, що зможемо, але якщо споглядати за ситуацією тверезими очима, то варто визнати, що вихід з групи для України - це вже успіх.
Відповісти
Останні новини
Я бачу Україну у фіналі, – Тимощук
21 травень, 2012, 14:41