Волинських посадовців запрошують у Берлін

Волинських посадовців запрошують у Берлін
Волинських держслужбовців запрошують на стажування до Європейської Академії Берліну, в рамках проекту «Німецько-українська Академія доброго урядування та підвищення компетентності в Європі».

В кабінеті першого заступника голови ОДА Сергія Кудрявцева відбулася робоча зустріч з директором цієї установи Екартом Штратеншульте.,- повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

За словами Екарта Штратеншульте, основною ідеєю проекту є підтримка кадрів як центрального, так і місцевого рівня влади, які орієнтовані на реформи. А також - передача принципів ефективного управління. Зокрема, навчальна програма триватиме впродовж п’яти тижнів та базуватиметься, в першу чергу, на українських інтересах. Всі витрати на проїзд та проживання німецька сторона бере на себе.

«Федеративна Республіка Німеччини підтримує Україну у всіх її починаннях. Ми хочемо допомогти вам на шляху до реформ і запропонувати з цією метою ряд практично орієнтованих семінарів, спрямованих на розбудову більш відкритого для громадськості управління. Цільова група учасників програми – співробітники середньої ланки», - зазначив він.

«Така підтримка з боку Німеччини для нас має велике значення. Ми готові приєднатися до цього проекту. Адже будь-який європейський досвід є дуже важливим. Чим більше людей будуть розумітися на демократичних процесах, що відбуваються в світі – тим краще для України та її подальшого розвитку», - наголосив Сергій Кудрявцев під час розмови.

Відтак, на першому етапі реалізації цього проекту, двоє державних службовців від області матимуть змогу відвідати тематичні семінари у Берліні.

Довідково: Європейська Академія Берліну є неурядовою, некомерційною громадською організацією. З часу її заснування у 1963 році академія проводить освітні заходи щодо європейської інтеграції, зокрема налагодження діалогу між Сходом та Заходом. Дипломати, журналісти, службовці належать до цільових груп академії. В останні 20 років академія підтримує трансформаційні процеси у Східній Європі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинських посадовців запрошують у Берлін
22 листопад, 2014, 10:03