Генпрокуратура визнала обшук фірми Столяра законним

Генпрокуратура визнала обшук фірми Столяра законним
Генеральна прокуратура України розглянула запит Василя Столяра щодо порушення законності волинськими податківцями: їх дії визнані законними.

Про це повідомляє сайт Волинської облради.

В Генпрокуратурі повідомили, що оскільки, «питання належать до компетенції органів прокуратури Волинської області, на підставі ст. 121 Конституції України та ст.ст. 13 і 15 Закону України «Про прокуратуру» його направлено для вирішення прокурору області, якому доручено організувати належну перевірку, прийняти рішення згідно з вимогами чинного законодавства та повідомити Вас про вжиті заходи у спосіб і строки, передбачені Законом України «Про статус депутатів місцевих рад». Хід перевірки Генеральною прокуратурою України взято на контроль», - пише в.о.начальника Головного управління нагляду за додержанням законів при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства І.Пришко.

Депутату відповіли з прокуратури Волинської області. У листі-реагуванні йдеться про таке: «Установлено, що 06.03.2012 прокуратурою області порушено кримінальну справу за фактом привласнення бюджетних коштів службовими особами приватного підприємства «Флора» за ч.5 ст.191, ч.2 ст.366 КК України, яку для організації досудового слідства скеровано Ковельському міжрайонному прокурору.

По справі створено слідчо-оперативну групу у складі слідчих прокуратури та оперативних працівників управління податкової міліції ДПС у Волинській області, які 22.03.2012 відповідно до постанови Ковельського міськрайонного суду від 20.03.2012 та на підставі доручення старшого слідчого Ковельської міжрайонної прокуратури, з додержанням вимог ст.ст. 177, 181, 183, 188, 189 КПК України провели обшук в офісних приміщеннях, які фактично займає ПП «Флора», за адресою м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36.

Порушень вимог чинного законодавства України під час проведення даної слідчої дії не допущено».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Генпрокуратура визнала обшук фірми Столяра законним
21 травень, 2012, 15:55