Ігор Єремеєв та губернатор Волині зустрілися з родичами тербатальйону «Волинь». ФОТО

Ігор Єремеєв та губернатор Волині зустрілися з родичами тербатальйону «Волинь». ФОТО
Родичі та друзі волинських бійців 1-го батальйону територіальної оборони «Волинь», які воюють в зоні бойових дій на Сході України, прагнуть повернути їх на ротацію із зони АТО.

Таку думку висловили більше сотні матерів та дружин під час зустрічі з народним депутатом України Ігорем Єремеєвим, головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком та заступником голови Волинської облради Олександром Пирожиком з матерями, дружинами й близькими в облдержадміністрації 22 листопада.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик повідомив, що минулого тижня зустрівся з начальником Генштабу Збройних Сил України Віктором Муженком, де той запевнив, що графік ротації батальйонів територіальної оборони України вже виконується.

Він зазначив, що уже наступного тижня організує заходи, аби повернути військових на місце дислокації у Володимир-Волинський чи в регіони, не прилеглі до зони АТО.

За словами дружин, які прийшли на зустріч, їхні чоловіки перебувають в зоні бойових дій на Сході України від 64 до 80 днів.

«Не можна сьогодні робити розколу в Збройних силах. 92-га бригада стоїть уже 94 дні на Донбасі в аеропорту», - каже Гунчик.

Народний обранець Ігор Єремеєв пообіцяв родичам бійців з 1-й БТрО, що уже в понеділок, 24 листопада буде мати розмову з Президентом України Петром Порошенком щодо ротації бійців з «Волині», де озвучить гаранту держави прохання щодо визначення точної датм ротації 1-го батальйону.

Також Єремеєв спробує організувати зустріч матерів бійців 1-й БТрО «Волинь» з Міністром оборони України Степаном Полтораком.

Своєю чергою, матері та дружили зауважили, що у разі відсутності заходів щодо повернення військовослужбовців на Волині, вони будуть змушені перекрити митні пости «Устилуг» та «Ягодин».

«Якщо борони боже не буде призначена ротація, ми як львів’яни перекриємо Ягодин і Устилуг, ми теж щось зробимо. Але вже країній метод. І це картинка для Москви», - зазначила матір одного з бійців Алла Козак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай еремеев пояснить
-Чому сапери ховаються на заправках ВОГ під час обстрілу?
-Чому заправки ВОГ процюють на сепарних територіях?
Відповісти
невже ви люди добрі щє віритие цьому злодію і брехуну.Він зараз хоче себе показати пушистим.Але не вірте йому. Він 16 числа голосував за ці закони , КУпив весь 23 округ. Бидло.
Відповісти
Останні новини
Ігор Єремеєв та губернатор Волині зустрілися з родичами тербатальйону «Волинь». ФОТО
22 листопад, 2014, 17:50