На Волині аварія: на слизькій дорозі збили пішохода

На Волині аварія: на слизькій дорозі збили пішохода
Водій автомобіля перевищив швидкість, проігнорував дорожні знаки та наїхав на пішохода.

23 листопада, близько 17-ї години, 46-річний житель міста Ківерці, керуючи автомобілем «Тойота Хайлендер» у селі Гірка Полонка Луцького району, не вибрав безпечну швидкість руху, проігнорував попереджувальні знаки, внаслідок чого допустив наїзд на 62-річного пішохода, жителя Луцька, який переходив проїзну частину на пішохідному переході.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Несприятливі погодні умови стали додатковим фактором, який зумовив ДТП. 21 листопада близько 20-ї години в смт Шацьк у дорожньо-транспортну пригоду потрапив 21-річний водій, житель смт Ратне. Молодик, який керував автомобілем, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, а відтак не впорався з керуванням на слизькій дорозі. У результаті автомобіль занесло на ліве узбіччя по ходу руху автомобіля, де в подальшому відбувся наїзд на пішохода – 55-річну жительку смт Шацьк, яка перебувала на узбіччі. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження, госпіталізована в лікарню.

21 листопада, близько 1-ї години ночі, у Ковелі по вул. Володимирській 37-річний водій автомобіля «Опель Вектра», житель Ковеля, здійснив наїзд на 17-річну дівчину, яка раптово вийшла на проїзну частину дороги.

За фактами ДТП ведеться досудове слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, УМВС, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналісту і редактору.
Якщо ви пишете, що ДПТ сталось на слизькій дорозі, то для цього має бути протокол ДАІ на працівників "Волиньоблавтодору".Проте з самої статті, зрозуміло, що ДТП стализя зовсім з інших причин.
Не лякайте читачів що слизька дорога!!
Відповісти