На Волині за наркоторгівлю засудили колишнього надзвичайника

На Волині за наркоторгівлю засудили колишнього надзвичайника
За незаконне зберігання та збут наркотиків засудили колишнього посадовця Державної служби України з надзвичайних ситуацій та його спільницю.

Нагадаємо, у червні цього року, на Маневиччині задокументували злочинну діяльність майора, колишнього працівника пожежно-рятувальної служби, який упродовж року займався незаконним збутом наркотичних засобів жителям області та громадянам, які знаходились у місцях позбавлення волі, - повідомляє прес-служба Волинської прокуратури.

Під час проведення оперативної закупівлі колишнього надзвичайника затримали за місцем проживання та вилучили значну кількість особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу.

Вироком суду чоловіка визнали винним у незаконному зберіганні та збуті наркотичних засобів та призначили покарання у виді 6 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Лучанці ж, яка придбала у колишнього надзвичайника наркотики й хотіла передати їх під час побачення у Маневицькій колонії №42 своєму чоловіку, проте не здійснила задуманого через пильність працівників колонії, призначили покарання у виді 5 років позбавлення волі із застосуванням трирічного іспитового строку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу"
Просто надзвичайно небезпечний, такий небезпечний що аж легалізували у декілко штатах Америки, Уругваї, та ще у багатоьох цивілізованих країнах. Не опускайтесь до рівня журналістів НТВ, РЕН-ТВ і т.д.
Відповісти
Останні новини
На Волині за наркоторгівлю засудили колишнього надзвичайника
24 листопад, 2014, 13:30