Де на Волині надали найбільше земельних ділянок учасникам АТО

Де на Волині надали найбільше земельних ділянок учасникам АТО
У Іваничівському районі Волині учасники АТО та члени родин загиблих в ході антитерористичної операції бійців отримали найбільше земельних ділянок в регіоні – 26, загальною площею 26,04 гектара.

Другий за кількістю наданих наділів – Ківерцівський, тут надано у власність вже 25 загальною площею 34,6 гектра. Більшість із них – для ведення особистого селянського господарства, - повідомляють у прес-службі ГУ ДЗАУ у Волинській області.

Загалом в області, станом на 21 листопада 2014 року учасникам АТО та членам родин загиблих в ході антитерористичної операції бійців надано 112 ділянок загальною площею 132,4 гектара. З них 86 – для ведення особистого селянського господарства, 10 – для садівництва та 16 - для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

До органів місцевого самоврядування та Головного управління Держземагентства в області надійшло 1835 заяв від учасників АТО та членів родин загиблих військовослужбовців. Прийнято 492 рішення (накази) про надання дозволу на розробку проектів землеустрою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де на Волині надали найбільше земельних ділянок учасникам АТО
24 листопад, 2014, 15:07