На Волині бізнесмени заплатили 2 мільйони гривень за право торгувати алкоголем

На Волині  бізнесмени заплатили 2 мільйони гривень за право торгувати алкоголем
За придбані ліцензії на право реалізовувати алкогольні напої і цигарки на Волині сплачено понад 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Протягом десяти місяців 2014 року до місцевих скарбниць Волині за право торгувати оптом та вроздріб алкогольними напоями та тютюновими виробами волинський бізнес сплатив 2 мільйони 48 тисяч гривень.

Ще на 800 тисяч гривень надходжень місцеві бюджети поповнилися за рахунок плати за придбані ліцензії на виробництво спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Тим часом, протягом січня-жовтня цього року на Волині видано 3826 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, в тому числі 2107 алкогольними напоями та 1719 тютюновими виробами. Водночас анульовано 428 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, в тому числі 239 алкогольними напоями та 189 тютюновими виробами і призупинено дію 179 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, в тому числі 110 алкогольними напоями та 69 тютюновими виробами.

За цей час представники бізнесу переоформили 94 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Нагадаємо, що з реєстром виданих, призупинених та анульованих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами на Волині можна ознайомитися на суб-сайті ГУ ДФС у Волинській області. Станом на 1 листопада 2014 року на території Волинської області діє 4583 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, в тому числі 2503 – на право реалізовувати алкогольні напої та 2080 - на торгівлю тютюновими виробами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині бізнесмени заплатили 2 мільйони гривень за право торгувати алкоголем
25 листопад, 2014, 11:22