Використовувати дітей в політиці - це підло, - Микола Романюк

Використовувати дітей в політиці - це підло, - Микола Романюк
Микола Романюк прокоментував свою причетність до торгового центру «Буратіно».

Про це стало відомо під час оперативної наради Луцького міського голови 25 листопада.

Лучани звинувачують Луцького міського голову Миколу Романюка у тому, що через роботу закладу «Карабас-Барабас», власником якого є його син, вони не можуть виспатися вночі.

Свої претензії до очільника міста мешканці будинку, що на вулиці Винниченка, висловили під час минулого засідання виконавчого комітету. Тож, на сьогоднішній оперативній нараді Микола Романюк прокоментував цю ситуацію.

«Це є певний урок для мене. Це політичне замовлення. Одна виборча компанія завершилася. Зараз починається інша. Люди розуміють про що мова», - зауважив він.

«Так, мій син має відношення до «Буратіно». В інтернеті є моя декларація. Відкрийте її, там все написано: скільки грошей я заробив, яким майном володію. Я продав акції «Приватбанку» і дав синові гроші. Він працював і вклав їх у розвиток та будівництво цього закладу. Особисто я там ніякого бізнесу не маю. Я не приховую, що його має мій син. Я готовий відповідати з кожен свій вчинок. Я живу чесно, відверто, відкрито. Використовувати дітей в політиці - це підло. Переслідувати дітей через діяльність батьків - це не припустимо. Це не нормально, вкрасти машину, а потім її спалити», - пояснив мер.

Наостанок Микола Романюк додав, що пояснив це людям, з якими працює щодня, від яких залежить життя міста.

«І щоб ви знали, що я відкритий, відвертий і ніколи вас у таких речах не підводив і не підведу», – констатував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехун. Вже рік наш будинок не можемо забрати в забудовника ЛДБК якого "кришує" мерчик.а люди страждають.не працюють ліфти.не вивозять сміття.ганьба меру і його команді.
Відповісти
"Використовувати дітей в політиці - це підло"
проте, використовувати батьків в бізнесі - то якраз нормально...
Відповісти
Син власник (великої будівлі в центрі міста), батько (мер) каже я й не зав - ось це точно ПІДЛО і брехливо в очах лучан.
Відповісти
Ну хіба можна так. Смітять у під'їдах - винен мер, щось не так як хочеться черговому сибариту - мер брехун. Тільки що і можемо, то хамити, знаючи, що Романюк вихований і у відповідь хамити не буде. А кому вже те Буратіно на Винниченка поперек горла стало? По вулиці не дивлячись на Буратіно і так великий рух, причому цілодобовий. І цей рух нікому не на заваді, але варто авто зупинитися біля Буратіно -все капець, це трагедія.
Відповісти
ти не мальвина, а подстилка романюковска!!!
Відповісти
Смішно читати дитячі вимовки мера. За кого він має лучан - за дурнів? Яка тут політика - певно така сама, коли Козлюру освистали, який хотів до Майдану примазатися.Чесний наш вже розуміє, що другий раз не прорветься - то політику згадав.
Відповісти
Останні новини
Використовувати дітей в політиці - це підло, - Микола Романюк
25 листопад, 2014, 12:11