У Луцьку Сапалаївку приводять до ладу. ФОТО

У Луцьку Сапалаївку приводять до ладу. ФОТО
У Луцьку продовжують прибирати біля річки Сапалаївки.

Про це йшлося на виїзній нараді з благоустрою річки Сапалаївки у вівторок, 25 листопада, поблизу торгово-розважального комплексу «Сіті-парк».

Як повідомив радник Луцького міського голови Борис Сорока, займалися розчищенням річки Сапалаївки від вулиці Потапова до вулиці Ніла Хасевича.

«Тут були сухостійні аварійні поваленні дерева, які падали безпосередньо в русло річки. Створювали затори. Це приводило до підтоплення житлової та громадської забудови по вулиці Ярощука, Світла, Щебкіна та інші. Чимало скарг поступало на адресу міської ради, міського голови та служби 15-18, особливо у весняний і осінній період», – сказав посадовець.

За його словами, працівники розчистили та поглибили русло річки, привівши її до ладу.

У прибирання території Сапалаївки інвестував кошти Андрій Покровський. З його ініціативи також витрачено понад 300 тисяч гривень на облаштування бруківки.

За минулий тиждень закупили зелених насаджень на понад 5 тисяч гривень. А також левову частку інвестицій вклали в очищення річки та окультурення парку поблизу торгово-розважального комплексу. Зокрема, зроблено сходові марші, обладнано дитячий майданчик, озеленено схил та замінено міст.

«Основна увага приділяється фізичному розвитку нашого молодого покоління. Ми робимо акцент на спортивних, дитячих майданчиках, на озеленені території також. У планах - облаштувати міні-футбольне поле зі штучним покриттям, облаштувати дитячий майданчик біля гуртожитку, а також хочемо зробити бетонний скейт-парк», – розповів представник Покровського Костянтин Дубик.

Роботи над приведенням до ладу річки Сапалаївки тривають і надалі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже гарне місце! ми годували в ці вихідні там качок. враження неймовірні!
Відповісти
А ми бухали с чуваками.
Відповісти
якраз у цьому районі живе моя свекруха. я вам скажу що те як там було і як стало це 2і великі протилежності. раніше зійти у низ з Волі було неможливо особливо зимою. а якщо з каляскою то взагалі приходилось обходити за" тридевять земель" тепер кожен день метуть, прибирають, миють, вичищають. травичку чи не під лінійку стрежуть.качечки плавають діткам є де погратись. дехто звичайно скаржиться на рінг кафе, що гучно. але я вам скажу хай краще буде гучно але чисто, освітлено та під охороною чим брудно, темно та небеспечно.
Відповісти
Які зворушливі відгуки,особливо про те, як "травичу стрЕжуть"...ну.що ж .з таким "електоратом" ЇМ ще нас стрЕгти не перестрЕгти
Відповісти
Чого такий агресивний? Вчепився до однієї букви, як дурний до мила ... Видно, що якийсь закомплексований інтелегент минулого століття...
Відповісти
А то! Тим бiльше, коли зворушенi "стрежуть травичу".
Відповісти
а хто противник цього - збирайте гроші на черговий мен даун.
Відповісти
"У прибирання території Сапалаївки інвестував кошти Андрій Покровський."
Як можна "інвестувати в прибирання"?
Інвестиції - це капіталовкладення з метою отримання в перспективі прибутку. Покровський що, обгородить територію заплави Сапалаївки і посадить касира на вході?
Журналісти, думайте, що пишете.
Дана акція більше схожа на благоустрій, на меценатство, якщо не мається на увазі отримання в майбутньому політичних дивідендів.
Відповісти
Власнi 300 тисяч на благоустрiй вiд Нiнулi вимусили б журналiстiв думати i писати ще краще...
Відповісти
Дана акція є не що інше,як відмивання коштів,мадам,на радість де -яким Холопам - Молодцям...ну і не без прицілу на "дивіденди"...навіщо ж втрачати шанси "на шару"...
Відповісти

з огляду на ваші коментарі і величезне просвітлення у справах, хочеться запитати: якщо ви такий вумний, то чому довкола так брудно? у всіх сенсах (натуральному, віртуальному і реальному.
Відповісти
Пані Ната,а ви у вільний час сходіть у "облагороджений" цим же Романюком і ко. Центральний наш парк,на який "пішли" мільйони наших з Вами коштів...можливо,на свіжому повітрі Ви швидше знайдете відповідь на де - які питання...
Відповісти
Так що про "інвестування" - вірно підмічено журналістом...
Відповісти
извините за то что на русском.я считаю правильно все происходит с сапалаевкой и ее берегами там действительно был тихий ужас.но считаю не справедливым что этим занимается только Покровский.следующий бизнесмен по руслу Чернецкий со своими банями Чернуха с новостройкой и за мостом кафе директора Гпз.вот пусть и всем миром наведут там порядок.
Відповісти