Створили нову інформаційну службу Збройних сил

Створили нову інформаційну службу Збройних сил
Владислав Селезньов, який керував прес-центром АТО, став начальником новоствореної прес-служби Генерального штабу Збройних Сил України.

Про це кореспонденту Укрінформу під час телефонної розмови повідомив сам Владислав Селезньов.

"Наказ про моє нове призначення був підписаний першим заступником міністра оборони України вчора ввечері. Я сам про нього дізнався лише щойно", - сказав він.

Селезньов зазначив, що керівником прес-центру АТО відтепер буде Олексій Дмитрашківський.

За словами Селезньова, прес-служба, яку він очолюватиме, стане новим структурним підрозділом у складі Генштабу ЗС України та покликана, "у першу чергу, оперативно інформувати про діяльність Збройних Сил України". Вона ж займатиметься взаємодією з вітчизняними та закордонними ЗМІ.

Він також зазначив, що між новоствореною прес-службою Генштабу, управлінням преси та інформації МОУ та прес-центром АТО існуватиме чітка координація та порозуміння.

"Якщо прес-центр АТО подає оперативну інформацію про те, що відбувається у зоні проведення АТО, то ми висвітлюватимемо питання, пов'язані з підготовкою військ та сил до участі в АТО, реабілітацією військовослужбовців, їх підготовкою до виконання завдань та інше", - сказав Селезньов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, ЗМІ, ЗСУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на базі існуючої структури це не можна було зробити да ще у такий час? Ну правильно - грошей накрали, понаправляли не по призначенню, тепер можна нові структури організовувати... А хоча б ще правду вони доносили, а то кажуть одне, а на слідуючий день все по іншому відбувається!!!
Відповісти
Останні новини
Створили нову інформаційну службу Збройних сил
25 листопад, 2014, 16:18