У Луцьку викрили нелегальну букмекерську контору

У Луцьку викрили нелегальну букмекерську контору
Під час проведення спецоперації луцькі міліціонери виявили підпільну букмекерську контору.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Як розповів начальник сектору ДСБЕЗ луцького міськвідділу міліції Орест Мадзій, установа знаходилась в одному з будинків обласного центру. Її відвідувачі робили ставки на футбольні матчі з різним виграшним коефіцієнтом для отримання виграшу, що прирівнюється до азартних ігор.

«Погоріли» ділки на оформленні ставок на футбольний матч «Волинь» - «Динамо».

Під час перевірки було вилучено всю наявну техніку з букмекерської контори, за допомогою якої надавали послуги у сфері грального бізнесу.

Електронні дані було направлено до НДКЦ УМВС України у Волинській області для проведення попереднього дослідження щодо встановлення на них ігрового програмного забезпечення із зазначенням віддаленого серверу, за допомогою якого надаються послуги віртуального казино, а також кількість підключень та ІР-адресу з’єднання з віддаленим сервером.

У результаті на всіх пристроях виявлено посилання на ігровий сайт та спеціальне програмне забезпечення, за допомогою якого працівники букмекерської контори приймали ставки.

У цілому з приміщення установи було вилучено готівку (близько 5000 гривень) та оргтехніку на майже 50000 гривень. Окрім цього, вилучені чеки, де зазначені номер, виграшний коефіцієнт, матч та суму ставки.

За цим фактом слідчий відділ Луцького МВ УМВС України у Волинській області порушив кримінальну справу за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 2032 (Зайняття гральним бізнесом) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікава фігня.Чому державні букмекери функціонують ,а бариги -депутати приватним особам заборонили ???Воістину "страна дураков".
Відповісти
Останні новини
У Луцьку викрили нелегальну букмекерську контору
22 травень, 2012, 10:06
Майкон лишається в Луцьку
22 травень, 2012, 09:30