На Волині обдурюють підприємців від імені міської влади

На Волині обдурюють підприємців від імені міської влади
У Володимирі-Волинському шахраї обдурюють місцевих підприємців.

Представляючись працівниками міської ради, спритні жінки відвідують
магазини та підприємства, де збирають кошти на лікування важкохворим володимирчанам нібито за дорученням міського голови.

До правоохоронних органів досі жоден підприємець не звертався, адже жінки-шахрайки поводяться дуже впевнено та мають на руках різні документи, тому і не викликають підозри.

Власниця магазину електроінструментів Людмила Пилип’юк за останні півроку пожертвувала на таку «благодійність» понад тисячу гривень.

«Ця жінка представилась працівницею міської ради нібито з третього кабінету. Вона збирала кошти для хворої дитини. Я нічого не запідозрила, адже тоді правді у місті збирали гроші на лікування сина одного з працівників ДАІ», - розповіла ошукана жінка-підприємець.

Відтоді з «міської ради» до магазину зачастили із завидною регулярністю.

Щоразу шахраї отримували 200 гривень. А минулого тижня, коли
«працівниця міськради» вчергове прийшла в магазин і замість двохсот гривень отримала лише сто, жінка стала слізно просити більшу суму. Чим і викликала підозру.

Пізніше Людмилі Пилип’юк телефонувала «працівниця 3-го кабінету» Надія Володимирівна та пообіцяла вручити власниці магазину подяку за співпрацю і знову ж таки попросила матеріальну допомогу.

Цього разу Людмила Пилип’юк не стрималась і сама пішла в міську раду, щоб на власні очі побачити той третій кабінет та його працівників.

Як виявилось, в 3-му кабінеті ні про яку Надію не чули.

Більше того, цю аферистку шукали вже декілька підприємців міста.

Начальник відділу у справах захисту прав споживачів Алла Троць застерігає підприємців були обачними, ретельно перевіряли документи та надану інформацію подібними особами.

Так, наприклад, усі доручення міського голови публікуються на офіційному сайті міської ради.

Людмила Пилип’юк сказала, що поки не писатиме заяву в міліцію, однак готова свідчити, якщо ця справа набуде розголосу.

«Я десять років співпрацюю з міською радою і жодних проблем раніше не було. Тож і не підозрювала нічого. Тепер буду обачнішою»,- запевнила жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Луцьку те саме і вже не один раз таке було. Міліції в місті немає, прокуратури теж . Нікуди і поскаржитись .
Відповісти
В Луцьку в порівнянні з "княжим" -РАЙ. Ви просто не усвідомлюєте що таке мера чотири каденції не міняти !Місто дибілів, бандюків і контрабандистів.
Відповісти
У Володимирі і підприємці то зомбовані , то обмежені...Диктатура папіка з людей полудурків зробила.Пропаще місто !
Відповісти
От і дають , бо привикли що "папік" періодично своїх "податківців" за даню посилає.Звичка не відмовити.Відмовиш - тобі п....ц.
Відповісти
У Володимирі всі підприємці трясуться від страху коли згадуться слова "ми від міського голови Петра Саганюка 2 , бо як не даш Давиловичу сотню, то задавлять перевірками
Відповісти
Отут"свояк " прав на всі 100% ... Прямо в точку
Відповісти
Аще кажуть що підприємці -розумні люди. У Володимирі всі перелякані.Чверть століття при диктатурі.Просто північна корея.
Відповісти

Через отакий перед Петром Давиловичем страх та паніку, десь відсотків 90 юридичних осіб підприємців реєструють свій фірму чи ПП в інших районах області, де НЕМАЄ такої Диктатури , приміром в Ковельському, Турійському чи Локачинському районах.Тому до Володимира- Волинського не йде великий бізнс, місто , навіть на відміну від таки маленьких Турійська чи Горохова, зовсім не має інвестицій.Податки від юросіб йдуть переважно в інші райони. Тому місто потроху занепадає. Бо міська рада переважно давить і "доїть" по десятку разів на рік місцевих фізичних осіб- базарників, власників кіосків -МАФ,продуктових магазинчиків. А вони ( базарники чи дрібні власники) також мають межу терпіння.Бо ж знаєте- прибутки і купівельна спроможність падають, а побори зростають !
Відповісти
КОЛИ МЕЖА ТЕРПІННЯ ЛОПНЕ ??? ДОПОМОЖЕМО ЯК МОЖЕМО !!!
Відповісти