Романюк звільнить Матвіїва і «впаяв» догану Герасимюку

Романюк звільнить Матвіїва і «впаяв» догану Герасимюку
Головному архітектору Луцька виписали догану, а заступника начальника управління містобудування та архітектури Луцькради звільнять.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міcької ради 26 листопада.

Під час розгляду питання про затвердження плану зонування та детального плану території району вулиць Конякіна-Гордіюк у сесійну залу увірвався натовп розлючених людей з плакатами у руках. Вони вимагали зберегти парк на цій території, а не забудовувати його житловим кварталом.

Справу зараз розглядають у суді.

Луцький міський голова Микола Романюк запитав, чому перед винесенням питання на сесію ніхто не поцікавився думкою громади. Леонід Герасимюк відповів, що він спілкувався з представниками громади, однак люди викрикнули, що ніяких зустрічей ніхто не проводив.

Мер Луцька обурився, і запропонував зняти питання з розгляду, провести громадські слухання, а за те, що посадовці проігнорували думку людей, наказав підготувати розпорядження про оголошення догани Леоніду Герасимюку, та звільнення з посади заступника начальника управління містобудування та архітектури ЛуцькрадиЯрослава Матвіїва.

Депутати підтримали пропозицію Романюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я взагалі не знаю , як пан Матвіїв виконував свої обов’язки!Складний психотип особистості!
Відповісти
наконец-то уволили Матвеева - этот шлёц ну уж через чур засиделся в своём кресле, четырёх мэров пересидел, а вопросы не решал, боялся самостоятельно принимать решения.
Відповісти
А можна поцікавитись якими були з цього питання рішення профільних (земельної та архітектурної) депутатських комісій, бажано з поіменним голосуванням? - громада має знати своїх героїв!
Відповісти
Кожен проект рішення, яке виноситься на розгляд сесії візується відповідними посадовцями! Шановні журналісти, попросіть у міського голови ці візи, тоді буде відомо чи заступники міського голови й інші чиновники висловлювали зауваження, чи всі в "унісон" підтримали цей проект, а може там є й віза міського голови?..
Відповісти
А чи не напише пан Романюк щей сам собі догану!!! За те, що влітку на пр. Соборності, біля РАЦСу працює літнє кафе "Карабас- Барабас" (що належить його сину), а на осінь - це вже платна автостоянка !!! То яке ж цільове призначення даної землі!!!
Відповісти
Герасимюку взагалі то доріжка прямо за Матвіївим,якщо це правда...а взагалі -то цей "сірий художник " багато може розповісти про "команду" Романюка...)
Відповісти
Літнє кафе "Карабас-Барабас" на пр.Соборності не є власністю сина Романюка, на Винниченка так, а на Соборності-ні.
Відповісти
Літнє кафе "Карабас-Барабас" на пр.Соборності не є власністю сина Романюка(на Винниченка-так,а на Соборності-ні).
Відповісти
Про "особистість" Матвіїва багато можна сказати, і такими словами, що коментар не пропустять. Інших слів немає. А голова якщо стримає слово, то тільки зробить краще. Взагалі, мер, якщо придивитись, то дуже довго терпить, має залізні нерви. І придивляється. А переконавшись 100 разів в тому, що людина - полова, викидає. Правильно робить і тут потрібна жорсткість. На такій посаді не можна бути матірю Терезою.
Відповісти
Останні новини
Романюк звільнить Матвіїва і «впаяв» догану Герасимюку
26 листопад, 2014, 12:16