Резиденцію Януковича здаватимуть під новорічні корпоративи

Резиденцію Януковича здаватимуть під новорічні корпоративи
Нові розпорядники резиденцій колишньої верхівки української влади нібито намагаються заробити на майбутніх святах. За певну суму пропонують подивитися ретроавто, собак, «Хонку» та музей алкоголю, а також попаритись в бані.

Охорона резиденцій екс-президента Віктора Януковича і колишнього генпрокурора Віктора Пшонки здає їх під новорічні корпоративи, повідомляє IA ZIK.

Видання Вести.ua нібито провело власне розслідування, під час якого журналісти, представившись співробітниками івент-агентства, намагалися зняти володіння представників вищих ешелонів влади.

В Межигір’ї вони поспілкувалися з Андрієм, «заступником коменданта» об’єкта, який погодився допомогти псевдоорганізаторам урочистостей, запросивши за це 10 тисяч доларів.

«Їжу ми приготуємо самі – з кейтеринговими компаніями не працюємо. Якщо клієнти хочуть екскурсії по території, то це ще 300 грн з людини. Покажемо ретроавто, собак, «Хонку» та музей алкоголю». Але скуштувати елітного спиртного нам не дадуть – занадто дороге задоволення. За окрему плату він навіть дозволив попаритися в лазні екс-президента, організувати шашлики і катання на електрокарах. Правда, точну суму доплати, як і конкретну будівлю, де буде проходити святкування, Андрій назвати не зміг», – йдеться в статті Вести.ua

Офіційно комендант Межигір’я Денис Тарахкотелик заявив, що здати приміщення не може. «Це Національний парк, та й війна. Не до веселощів», – заявив він.

Будинок екс-генпрокурора Віктора Пшонки в селі Гореничі під гуляння здати відмовилися.

«Їдьте в «Межигір’ї» – там люди роблять бізнес, а ми нічим допомогти не можемо, у нас двері опломбовані прокуратурою Києва. Ви уявляєте, що буде, якщо хтось дізнається, що тут влаштовують гуляння? Ми і самі в будинок Пшонки не заходимо», – цитує видання Руслана, члена Самооборони Києва, що охороняє угіддя екс-генпрокурора.

Проте відсвяткувати настання 2015-го на озері біля будинку Пшонки не забороняється.

«Це офіційно не його територія, але він її для себе відгородив. Там є парк, мангал, крита альтанка з каміном. Думаю, там можна домовитися», – запевнив Руслан. Навіть рибалка можлива. А от суму потрібно обговорювати з якимсь Юрою, на місці його не виявилося», – розповідають журналісти.

В івент-агенції нібито підтвердили, що попит на розкішні володіння Януковича і його наближених дійсно є.

«З приводу «Межигір’я» домовитися можна. Ми ще нічого там не проводили, але попит на ці майданчики є. Причому, якщо я не помиляюся, банкет може проходити в самій «Хонці». А от щодо будинку Пшонки і Сухолуччя треба уточнювати», – сказав співробітник одного з агентств.

Інше агентство нібито пропонує відзначити Новий рік на вертолітному майданчику, побудованому для Януковича. «Але ціна буде не менше 20 тисяч доларів. Якщо потрібно, то і з вертольота Діда Мороза можна буде висадити», – розповіла менеджер.

В кінці жовтня земельну ділянку площею 1,77 гектара землі в урочищі «Межигір’я», що належало екс-президенту України Віктору Януковичу, був повернуто у державну власність.

При цьому станом на 15 жовтня, після восьми місяців після втечі Януковича, так і не був призначений державний орган, який має опікуватися резиденція.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Резиденцію Януковича здаватимуть під новорічні корпоративи
26 листопад, 2014, 19:18