На Турійщині всією громадою збиратимуть кошти на АТО

На Турійщині всією громадою збиратимуть кошти  на АТО
Третій рік поспіль на Турійщині проводять благодійний захід, у рамках якого збирають кошти на реалізацію важливих для тамтешньої громади соціальних проектів.

Цьогоріч доброчинний вечір влаштовують, аби підтримати бійців АТО, - повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Організатори обіцяють придбати хлопцям теплий зимовий одяг. У рамках акції відбудеться кілька заходів, зокрема – благодійна лотерея та аукціон.

Варто зауважити, що від початку оголошення АТО, 267 осіб було мобілізовано з території Турійського району.

"Переконана, що можна позбутися багатьох проблем, коли люди активно долучаються до вирішення проблем. Бо тоді громадам активно допомагає влада. Саме такий тандем дає найліпший результат", – наголосила Ольга Черен, голова Турійської районної ради.

За перший благодійний аукціон місцевій владі вдалося відремонтували приміщення дитячої музичної школи, за другий – частину дитячого відділення у Центральній районній лікарні.

"Тепер же, коли питання номер один – війна, збираємо кошти для наших хлопців. Тим паче, що з бойовим духом у них все нормально, вони – патріоти своєї держави. Одначе в розмовах просять допомогти з теплим одягом. Так і буде", - зазначила голова райради.

Цьогоріч до благодійного вечора долучилися керівники сільгосппідприємств краю, представники бізнесу, депутати місцевих рад, а також сільські голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Турійщині всією громадою збиратимуть кошти на АТО
26 листопад, 2014, 13:25