Яким буде нове посвідчення міліціонера. ФОТО

Яким буде нове посвідчення міліціонера. ФОТО
Заміна бланків посвідчень міліції пов’язана з необхідністю відокремити зрадників від тих працівників правоохоронних органів, які продовжують сумлінно служити українському народу.

Заміна бланків запланована з 1 грудня, - повідомляє Еспресо.TV.

Нові бланки містять ряд змін у своєму дизайні та захисті від підробок, а їх друк здійснюватиметься не комерційною структурою, а державним підприємством. Рішення про повну заміну посвідчень ухвалив глава відомства Арсен Аваков.

У зв’язку з анексією Автономної Республіки Крим і міста Севастополя Російською Федерацією, а також через ситуацію на сході України значна частина службових посвідчень працівника міліції залишилася в осіб, які зрадили присязі працівника органів внутрішніх справ, перейшли на службу до держави-окупанта або стали на бік терористів.

Ці особи використовують службові посвідчення працівника міліції з корисливою або злочинною метою. Тож для виправлення становища міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим ухвалено рішення про повну заміну службових посвідчень працівникам органів і підрозділів внутрішніх справ.

З цією метою у МВС розробили новий зразок службового посвідчення працівника міліції. Для їхнього виготовлення придбали програмно-апаратні комплекси. Від службових посвідчень старого зразка їх відрізнятиме новий дизайн бланка та новітня система захисту.

Основними відмінностями нового бланку службового посвідчення буде відсутність слів "СЛУЖБОВЕ ПОСВІДЧЕННЯ" (позиція 1) та назви органу внутрішніх справ (позиція 2) на лицевому боці бланку. Крім того, слово "МІЛІЦІЯ" (позиція 3) буде надруковане великим літерами.

На зворотному боці бланку службового посвідчення нового зразка відсутні слова "МВС" та "Україна" (позиція 4), зменшено рамку для фото (позиція 5), а також зображено емблему МВС з літерами UA (позиція 6).


На відміну від виготовлення бланків службових посвідчень працівників міліції старого зразка, які виготовлялися комерційною структурою, нові бланки службових посвідчень будуть виготовлятися Державним підприємством "Поліграфкомбінат "Україна".

Заміну нинішніх службових посвідчень на посвідчення нового зразка розпочнуть 1 грудня цього року. Її планують завершити в найкоротший термін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перейменування в поліцію "зробив",залишилось тільки нові посвідчення видати.
Відповісти
Останні новини
Яким буде нове посвідчення міліціонера. ФОТО
26 листопад, 2014, 18:42