Волинянин «заборгував» за аліменти «кругленьку» суму

Волинянин «заборгував» за аліменти «кругленьку» суму
Протягом тривалого часу волинянин умисно не сплачував аліменти, не повідомляв про місце роботи та отримання доходів, не цікавився життям дітей, не займався їх вихованням, матеріально не забезпечував.

Все частіше у провадженні працівників слідчого відділу Маневицького РВ УМВС України у Волинській області перебувають кримінальні провадження щодо злісного ухилення від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів), - повідомляють у прес-службі УМВС України у Волинській області.

І щоразу порушники закону намагаються знайти десятки причин, аби не віддавати свої «кровні».

Таким винахідливим виявився житель села Нічогівка Маневицького району, 1973 року народження, який, згідно з рішенням Маневицького районного суду, повинен сплачувати аліменти на утримання дочок – 1995 та 1997 років народження.

Протягом тривалого часу, зокрема з 2004 року, правопорушник умисно не сплачував аліменти, не повідомляв про місце роботи та отримання доходів, не цікавився життям дітей, не займався їх вихованням, матеріально не забезпечував. У результаті заборгованість з несплати аліментів становить 62 506 гривень.

«Згідно з вироком Маневицького районного суду, чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 164 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді одного року обмеження волі, – повідомив перший заступник начальника відділу – начальник слідчого відділу Маневицького РВ УМВС майор міліції Сергій Редько. - Окрім того, волинянин повинен виплатити аліменти в повному обсязі»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в АТО їх!
Відповісти