Луцькі автомайданівці «потролили» чиновників

Луцькі автомайданівці «потролили» чиновників
Своєрідну акцію тролінгу обласних владців влаштували волонтери Луцького штабу Автомайдану України, обурені відсутністю приміщення для зберігання речей для АТО.

Про це повідомляє ІА ZIK.

27 листопада перед початком обідньої перерви активісти на кількох автомобілях привезли до приміщення ОДА продукти харчування, які псуються на морозі. Серед них – картопля, буряки, цибуля, консервація, варення. Загалом близько 200 кілограмів.

Це волонтери пояснили відсутністю складу для зберігання продуктів, адже на морозі вони зіпсуються.

«Тільки у мене вдома лежать 6,5 тонни одягу і близько 2 тонн продуктів», – зазначив очільник Луцького штабу Автомайдану України Олег Бондарук.

З його слів, волонтери ще влітку зверталися за підтримкою до влади, однак чиновники нічим не посприяли. Тож привезені продукти волонтери акуратно склали біля кабінету голови ОДА Володимира Гунчика.

До них одразу підійшли керівник апарату Дмитро Дубняк та радник губернатора Борис Кондратюк. Вони назвали це провокацією, водночас Кондратюк сказав, що ОДА зверталася з проханням надати приміщення Автомайданівцям до Луцької міськради, але там розвели руками.

Зрештою, без оформлення акту приймання-передачі активісти подалися геть. Щоправда, Бондарук попередив, що невдовзі закінчують збирати допомогу у 24 парафіях на Волині. Тож, допомогу від церкви в разі морозів вони знову готові привезти до ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцький штаб - то до Луцька і звертайтесь!!! Чому всі до ОДА пруться? ОДА це державна установа і якщо щось і робиться, то за кошти платників податків, а волонтери для чого гроші збирають?! В ОДА ваші побратими влаштовані, а ви знову за своє? Да вам не вгодиш... Гнати ср@...ю метлою треба вже ті автомайдани і майдани!
Відповісти
Вміє Романюк "стрелки" переводити!!!
Відповісти
Останні новини
Луцькі автомайданівці «потролили» чиновників
27 листопад, 2014, 14:51