У Луцьку - нові дитячі майданчики

У Луцьку - нові дитячі майданчики
У Луцьку встановили нові дитячі майданчики.

Майданчики, на які витратили бюджетні кошти, з'явилися у луцьких дворах після втручання прокуратури міста, - повідомляє прес-служба Волинської прокуратури.

Під час перевірки дотримання вимог бюджетного законодавства, проведеної в Департаменті житлово-комунального господарства міської ради, виявили порушення кримінально-караного характеру при влаштуванні дитячих майданчиків.

Так, у липні 2014 року Департамент ЖКГ уклав договір з приватним підприємцем про закупівлю дитячого обладнання на загальну суму близько 56 тисяч гривень.

Половину коштів Департамент одразу перерахував підприємцю, який зобов’язався встановити необхідне обладнання, однак своїх обов'язків не виконав.

Під час перевірки місць, на яких мали бути розміщені дитячі майданчики, головний спеціаліст відділу з благоустрою міста Департаменту житлово-комунального господарства у документації підтвердив їх наявність, попри те, що насправді обіцяних пісочниць, гойдалок, лавок та ігрового комплексу встановлено не було.

Однак службовець міськради склав акт приймання-передачі дитячого обладнання, який підтверджував його встановлення, і Департамент перерахував на рахунок підприємця з бюджету решту суми за майданчики.

Після того, як прокуратура міста виявила відсутність частини обладнання, а відомості про службове підроблення, вчинене працівником Департаменту, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, дитячі майданчики все ж встановили на місця.

Ухвалою Луцького міськрайонного суду службовця, який підробив
офіційні документи, звільнено від кримінальної відповідальності у зв’язку з дійовим каяттям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
звільнити всіх , хто ніс відповідальність за цю прокрутку , скільки поклали в кишені? так важко бідні працюють? який він державний службовець? це сволота в державній структурі.Хай Романюк звільнить.
Відповісти
де коментар модератори?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - нові дитячі майданчики
27 листопад, 2014, 15:40