Найбільші торгові центри і клуби Луцька – у «чорному» списку

Найбільші торгові центри і клуби Луцька – у «чорному» списку
Волинські пожежники занепокоєні тим, що місцеві торгові й розважальні заклади, а також ресторани і кафе грубо порушують правила протипожежної безпеки.

Про це йшлося 22 травня під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Волинській облдержадміністрації.

Як повідомив начальник управління Держтехногенбезпеки в області Микола Кревський, минулоріч на Волині трапилося 564 пожежі, у яких загинули 23 особи. Матеріальні збитки від цих пожеж сягнули 6 мільйонів 709 тисяч гривень.

Основні причини пожеж – неналежне поводження з вогнем і порушення правил протипожежної безпеки під час експлуатації електроприладів.
За словами Кревського, нині занепокоєння пожежників викликає стан протипожежної безпеки у розважальних закладах, кафе, ресторанах та торгових центрах області.

«Минулоріч на таких об’єктах виникло 6 пожеж. Лише пожежа у луцькому ЦУМі завдала збитків на суму близько у 3 мільйони гривень», – зауважив він.

Також Кревський розповів, що до переліку об’єктів, які порушують вимоги протипожежної безпеки, увійшло 170 закладів.

Окремі з цих об’єктів назвав під час наради заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко. За його словами, це і «Адреналін Сіті», і «Ювант», і «Глобус», і «Фуршет», і «Версаль», і «Файна Окрайна», шоу-бар «7».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Горілка стане ще дорожча
22 травень, 2012, 14:44
Найбільші торгові центри і клуби Луцька – у «чорному» списку
22 травень, 2012, 14:32