У Ковелі скандал навколо керівника «Водоканалу»

У Ковелі скандал навколо керівника «Водоканалу»
Тимчасова депутатська комісія міськради перевірила фінансово-господарську діяльність Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства.

Про це повідомляє "проКовель".

Голова комісії, депутат Олександр Артишук зазначив, що підставою такої перевірки стала колективна заява-звернення ініціативної групи підприємців, громадських організацій та формувань, а також небайдужих громадян з вимогою негайно надати антикорупційну, фінансово-господарську, кримінально-правову та морально-етичну оцінку діяльності керівника Ковельського УВКГ «Водоканал» Юрія Рибачка.

До складу комісії ввійшли, окрім депутатів, підприємці, активісти громадських організацій, представники контрольних органів. Останні, в межах своєї компетентності, проводили власні перевірки. Зокрема, представники УСБ України у Волинській області виявили факти, які були кваліфіковані як адміністративні правопорушення. Ковельський міськрайонний суд визнав Рибачка винним і оштрафував його на суму рівну 25 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Волинській області теж провела позапланову перевірку, в результаті якої виявила певні порушення введення господарської діяльності.

А керівництво державної фінансової інспекції у Волинській області запевнило, що ревізію на «Водоканалі» вони проведуть після того, як сформують план своєї контрольно-ревізійної роботи на перший квартал наступного року.

Опрацювавши всі висновки, надані компетентними контрольним органами, тимчасова депутатська комісія рекомендувала міському голові прийняти рішення в межах своїх повноважень та щодо укладеного ним договору з начальником Ковельського «Водоканалу» Юрієм Рибачком. А депутатам – взяти звіт комісії до відома.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.