У Рівному з відділку міліції поцупили дорогоцінні речові докази

У Рівному з відділку міліції поцупили дорогоцінні речові докази
У Рівному слідча група з'ясовує, хто поцупив зі службового кабінету управління МВС цінності, які зберігалися у слідчого як речовий доказ.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на СЗГ УМВС України в Рівненській області.

«Вночі, 26 листопада, невідомі особи проникли з двору в адміністративне приміщення УМВС України в Рівненській області, що по вулиці Хвильового 2, та зі службового кабінету слідчого управління вчинили крадіжку речей, кількість та належність яких наразі встановлюється створеною слідчою групою. На даний час проводиться досудове розслідування, встановлюються особи, причетні до вчинення вказаного злочину», - йдеться в повідомленні.

За інформацією видання «Рівне вечірнє», з приміщення обласного управління зникло 80 тисяч доларів та понад 136 кілограмів бурштину (обробленого та сирцю), які у вівторок міліціонери вилучили під час обшуку у Клесові.

При цьому журналісти газети скептично ставляться до заяви слідчого, який зберігав гроші та бурштин як речовий доказ, що його кабінет «обікрали, знявши грати, відчинивши вікно і зламавши сейф».

«Навіть дитина не повірить у те, що до обласного управління міліції можуть спокійно під'їхати злодії, непомітно для охорони зламати грати на вікнах та вивезти автомобілем з міліцейського приміщення 136 кілограмів вантажу. На нашу думку, сам факт того, що цінності зникають вже із самої міліції, мав би стати приводом для негайної відставки начальника обласної міліції і справді серйозного та професійного розслідування незалежних від місцевого бурштину фахівців», - пише видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За кого вони нас тримають? Невже вони надіяться на те що ми повіримо у їхні байки....
Відповісти
136 кг по 4000 $-544000$. Тут причетний слідчий і вся команда МВС 600 000 $ це круто)
Відповісти
Останні новини
У Рівному з відділку міліції поцупили дорогоцінні речові докази
27 листопад, 2014, 20:02