Самооборонівці викрили нелегальний продаж алкоголю працівникам «Кромберг енд Шуберт»

Самооборонівці викрили нелегальний продаж алкоголю працівникам «Кромберг енд Шуберт»
Спритника, який нелегально торгував спиртним поблизу луцького заводу «Кромберг енд Шуберт», 27 листопада спіймали на гарячому активісти «Самооборони» Волині.

Про це у Facebook написав член виконкому Луцької міськради Богдан Климчук.

Климчук зазначає, що активісти викрили нелегальний продаж алкоголю працівникам «Кромберг енд Шуберт».

«Ділки регулярно привозять і продають пиво і горілку без будь-яких дозвільних документів. Спочатку просто замикали авто і втікали, потім просто з місця почали втікати, а під кінець пропонували ввійти в долю. Найбільш потішило, як один із ділків стверджував, що наша діяльність не до вподоби керівництву СБУ і міліції», – додав він.

Цікаво, що на цих горе-торговців працівники міліції склали не один протокол, але суд максимально встановлював штраф у 5 неоподаткованих мінімумів – 85 грн.

«Легко порахувати що ділки заробляють за день в десятки разів більше, дивує лише чому суди систематично призначають такі малі штрафи», – пише Богдан Климчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
навчіться писати заголовок теми..
Відповісти
Замість того щоб мільйоні розкрадання бюджету зупиняти вони хлопців які копійкі заробляють затримують!!!
А ну напевне в них розуму чи хоробрості не хватає прокурора зловити на хабарі!!!
Відповісти
Все починається з копійок. Якщо всіх то всіх.
Відповісти
а де ви бачили хабарників прокурорів ? вони всі чесні бізнесмени !
Відповісти
А коли на заправках продають то Самооборона де чи можливо вона в долі?
Відповісти
Все починається з копійок.
Відповісти
Для когось і копійкм гроші..
Відповісти
і її атавісти - це що, підрозділ міліцейський? Чи це свіжі рекетири?
Відповісти
Братва 90-х давно би іх в лісі зарила.
Відповісти
Уточню: самооборону зариють
Відповісти
Вони просто на більше не здатні... То вже зовсім не та самооборона що була раніше. Вони як "мальчики по вызову", бабло стрижуть та і все. Досить здагадати останні події на Ягодині...
Відповісти
А де ти прокурора зловиш на хабарі??? Для цього є СБУ, яку квартири, пільги, чудові зарплати, звання, ранги і так далі отримує, А ЯКЕ Й НАДАЛІ НІЧОГО НЕ РОБИТЬ,ШЛЯЄТЬСЯ ПО ОПЕРАХ, БУХАЄ ТА ПАНТИ ГАНЯЄ, все, а машину купило ще, квартиру отримало і годинника має))),все..., а ці хлопці хоч щось роблять,А сбуШнікі ниють,що їх може в т.зв. АТО заберуть, я б вас туди першим ділом відправила, а ососбливо, татусевих та мамусевих синків, ОСТОГИДЛИ! ВИ ХОЧА Б ПОЛОВИНУ ЗРОБІТЬ ТОГО,ЩО ЗРОБИЛИ ЦІ ХЛОПЦІ ДЛЯ УКРАЇНИ І ТЕ САМЕ СТОЮСУЄТЬСЯ ПРОКУРАТУРИ ТА МІЛІЦІЇ!!! В шию вас гнати треба, забулись як Вас виганяли, а СБУ і прокуратура втікли тоді, забулись???? Нагадати??? Як ще рот відкривається та рука тягнеться? На все свій час, у вас є діти, внукі, не все так буде гладко, маєте гроші,А не будете головного мати-здоров я, бо всі вас прокляли вже, все людські сдьози не минуть отак...на хабарях та зраді!
Відповісти
нехай навідаються на спиртову точку в м.Ківерці, пров. Миру, 13 до Лисюк Вальки, там прадаж іде цілодобовий. І головне всім хватає і міліції і місцевій самообороні грошей, які вона проплачує за вільний продаж оковитої. Цікаво чи вийде в них тут знайти правду, бо ще нівкого не вийшло)))
Відповісти
в м.Ківерці нехай їдуть на провулок Миру, 13)))
Відповісти
Не прихильник "Самооборони", але тут вони молодці, дійсно міліція не могла нічого зробити + продаж пива після 22.00 була. Там крутились не копійки, а великі гроші. Побачимо чи чи надовго закрили "золоте дно".....
Відповісти
Жаба давить,що ти не можеш так заробляти?Хто тобі не дає?Ну так,ти на Кромберзі чесно заробляєш!!!А сам напевно пиво хлебчиш..."Самооборона молодці???",лізуть також до кормушкі,хочуть керувати.ЛАЙНО)))







Відповісти
Я не знаю що для тебе великі гроші, ти мабуть в цьому житті не маеш мети... Такі як ти за гечку продаються і на державу надіються,,Лузер галімий,,
Відповісти
Климчук,випий яду
Відповісти
Бачу багатьом Самооборона поперек горла стала.. раз стільки бидла злізлося пожурити її активістів. Значить правильним шляхом йдете хлопці, так тримати. Дякую, що допомагаєте чим можете, на відміну від диванних вояк і проплачених провокаторів.
Відповісти
Не тих берете!!!
Відповісти
Завтра до тебе прийдуть і будеш без трусів ходити а від мусаров ще палку получіш Лучанин
Відповісти
відійшла в небуття варта Руху, на смітнику Свобода і там місце її клевретам...
Відповісти
займіться кращє посадовцями,а не баригами)))



















Відповісти
Наша самооборона вже безпределом займаеться,а недопомагає!!!
Відповісти
Хай краще самооборона національним банком займуться ділкі,,бумажні,,
Відповісти
Тачьняк!!! По одному ці пацанчікі мабуть ніхто, а гуртом і батька легко піз...ти! Задовільняють своі амбіціі а це не закон!
Відповісти
Наша Самооборона безпределом займаеться,а недопомагає людям!!!
Починейте з Внрховної ради!!!!
Відповісти
"На думку самооброніців, пиво не відноситься до категорії, дозволеної за номером згідно КВЕД 47.99, тому вони і вимагали припинити таку торгівлю." - Цитата з Громадське ТВ. Цікаво а самооборона майдану взагалі КВЕДи знає? Чи можливо думка самооборонівців - це нові закони? Займаються собі люди підприємницькою діяльністю. Чи можливо ми вертаємося в 90-ті і без чийогось" добра" торгувати не можна? А скільки по Луцьку бабок, які продають алкоголь і толпами ходять туберкульозні алкоголікі, обсцикають території, валяються в пісочницях, де діти граються. Чому самооборона ними не займається???
Відповісти
Я працівник Кромбергу,також вживаю пиво.Не бачу нічого такого вже поганого,що ви пишете.Вийшов після зміни і купив собі,ціни не такі як на заправках,все добре і доступно.Я відпахав зміну,а ви самооборона пашите?Ні!!Ви бараг ловите)
Відповісти
Останні новини
Самооборонівці викрили нелегальний продаж алкоголю працівникам «Кромберг енд Шуберт»
27 листопад, 2014, 23:50