Начальником луцької «молодіжки» стане син депутата-регіонала

Начальником луцької «молодіжки» стане син депутата-регіонала
У конкурсі на заміщення вакантної посади начальника відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради переміг Леонід Лаба - син депутата міськради Леоніда Лаби. У конкурсі, окрім Лаби, брала участь і програла відома громадська активістка Луцька Оксана Лойко.

Як повідомив депутат міської ради Павло Данильчук, до виконання своїх обов’язків Леонід Лаба 19 грудня ще не приступив.

Утім, Данильчук каже, що має певні запитання до кадрової служби ради щодо працевлаштування нового керівника «молодіжки».

«Я хочу задати певні запитання начальнику кадрової служби. Наприклад, мені цікаво: чи відповідає кандидат тим критеріям, аби очолювати цей відділ», - каже Данильчук.

Обранець громади запевняє, що відсутня інформація щодо компетенції Лаби-молодшого. Аби вияснити усі питання – з трудовою біографією нового начальника «молодіжки» депутати обзнайомляться завтра 20 грудня на засіданні постійної комісії з питань молодіжної політики.

Як стало відомо, конкурс оголосили після того, як колишня начальниця відділу Ольга Коритнєва поїхала до Львова навчатися на стаціонарному відділені в Національній академії управління при Президентові у вересні 2011 року. Після Коритнєвої обов’язки начальника відділу виконувала головний спеціаліст Алла Боярчук.

За словами Данильчука у конкурсі брали участь лише двоє учасників. Окрім Лаби заяву подавала Оксана Лойко, яка є активною громадською діячкою,є головою молодіжного крила Волинського осередку «Фронту Змін».

Додамо, що 19 грудня оголошення про заміщення вакантної посади начальника відділу у справах сім’ї та молоді на офіційному сайті Луцькради немає. Разом з тим, виконуючим обов’язки керівника відділу все ще зазначена Алла Боярчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто він такий цей Лаба молодший? Лойко хоч видно-чути всюди, активістка! А цього регіонального синочка пропихнули і нате вам...
Відповісти
Хтоби сумнівався!
Відповісти
Тю, то вона ще гірша за синочка регіонала, чи треба такі у владі. А який у неї досвід на державній службі бо це не громадська організація і не партія і більше часу треба на паперову рутину. А синочок регіонала який має досвід чи також якийсь громадський діяч і партієць. То їх двох треба "Па-Па". І оприлюдніть який там прохідний бал і зі скількох ну щоб ми знали скільки кандидати набрали, мені цікаво.
Відповісти
Лабухи лабают......)))
Відповісти
А кто такой етот Лабичь??? нихера неверю
Відповісти
Останні новини
Начальником луцької «молодіжки» стане син депутата-регіонала
19 грудень, 2011, 18:13