Купальний сезон на Волині під загрозою?

Купальний сезон на Волині під загрозою?
У більшості районів Волині про підготовку до купального сезону практично забули.

Про це йшлося 22 травня під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Волинській облдержадміністрації.

Як повідомив начальник управління Держтехногенбезпеки в області Микола Кревський, минулоріч на водоймах Волині загинуло 62 людини, з яких 4 дитини. А у 2012 на водоймах уже загинули семеро людей, з них одна дитина.

«Більшість нещасних випадків трапляються у місцях, які необладнані для купання», – зауважив він.

За словами Миколи Кревського, цьогоріч на Волині визначено 53 місця масового відпочинку.

«Однак головами районних адміністрацій, міськими головами, головами сільських і селищних рад не в повному обсязі визначаються місця масового відпочинку з метою уникнення відповідальності, яка покладається на них щодо забезпечення безпеки відпочивальників», – зазначив він.

Перевірки показали, що підготовка до купального сезону не проводиться у Рожищенському, Ратнівському, Турійському, Локачинському, Любешівському, Любомльському, Камінь-Каширському, Ківерцівському та Іваничівському районах.
Крім того, у пожежників є претензії і до Шацького району, де відпочивальників найбільше. Зауваження є до наметового містечка «Незабудка», озера Чорне, табору відпочинку ЗАТ «Салют».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.