Путін збирається наступати, коли вдарять морози, - експерт

Путін збирається наступати, коли вдарять морози, - експерт
Політичний експерт Андрій Окара, який нині є мешканцем Москви, розповів, що Путіну багато хто радить наступати на Україну з першими морозами.

Про це він сказав, коментуючи поширену деякими ЗМІ інформацію, щодо нібито погроз наступом від Путіна українському президенту Петру Порошенку, передає Еспресо.TV.

"Я не думаю, що Путін та людина, яка буде в розмові з Порошенком, яка записується і може бути в прямому ефірі передана, погрожувати йому і взагалі комусь. Не для того він був професіоналом у відомій справі, щоб так підставлятися. Більше того, для того, щоб лякати, є інші люди, які можуть лякати чи передавати меседжі.

В даному випадку, що такий меседж міг бути, я в це готовий повірити, звичайно, що навколо подібних фактів є велика інформаційна завіса, але те, що зараз у Кремлі є "яструби", які вважають, що нині треба наступати на Україну, причому наступати треба тоді, коли почнуться перші морози, - такі люди є", - сказав політичний експерт.

Андрій Окара радить спостерігати і аналізувати ситуацію у Молдові, і бути напоготові.

"Більше того, зважайте на те, що нині відбувається у Молдові, тому що деякі стратеги вважають, якщо в Молдові почнеться щось типу Майдану, то тоді це означатиме, що буде загроза для Придністров'я, так, принаймні, деякі люди у Москві вважають.

А якщо буде загроза Придністров'ю, то це означатиме, що Росія зможе прийти на допомогу "братському придністровському народу" з Криму через Одесу. А відповідно де Одеса, там і Маріуполь, Бердянськ і Мелітополь і оцей чудовий "міст через Керч по землі", - зауважив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну що за дурниці
Відповісти
Здохни наволоч москальська.
Відповісти
Еспресо.TV і подібним "експертам" вже треба вгамувати свої брехливі припущення! Скільки можна людей оболванювати і нагнітати, нагнітати...?!
Відповісти
Судячи з того, як себе веде карлик не лише по відношенню до України, а й усього світу, то тут нагнітання мало і будь-які припущення реальні. Російькі війська зосереджені на півночі Криму і на сході, і їх наступ може розпочатись з обох кінців з захопленням території щонайменше 4-5 областей України для так званого сухопутного коридору до Криму.
Відповісти
Останні новини
Путін збирається наступати, коли вдарять морози, - експерт
28 листопад, 2014, 22:39