Екс-регіонали контролюватимуть свободу слова в Україні?

Екс-регіонали контролюватимуть свободу слова в Україні?
«Опозиційний блок» претендує на керівництво у трьох комітетах Верховної Ради: в регламентному, з питань свободи слова та з питань духовності і культури, повідомляє телеканал 24, посилаючись на допис у соціальній мережі народного депутата України Дмитра Тимчука.

«З приводу регламентного комітету - дуже багато питань, ще більше з приводу комітету з питань духовності і культури. Але зі свободи слова - це просто удар нижче пояса. Вибачте, але я фізично не можу зрозуіти, як люди, планомірно знищували саме поняття «свобода слова» в країні протягом правління Януковича, можуть відповідати за законодавче забезпечення цієї самої свободи слова. Це все одно, що призначати педофіла директором дитячого садка»,- наголосив Тимчук.

За словами депутата, серйозною складовою російської агресії є інформаційна війна. І якщо допустити «Опозиційний блок» до Комітету з питань свободи слова, то Росія отримає потужну зброю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кричали що силових министрив повинна призначати опозиция чому не виконуете А щодо свободи слова то за Януковича писав хто хотив и що хотив що не скажеш про бендеривський режим з их повсюдною цензурою адекватни коментари и ти постийно видаляють
Відповісти
Останні новини
Екс-регіонали контролюватимуть свободу слова в Україні?
29 листопад, 2014, 11:01