Путін придумав новий спосіб війни з Україною

Путін придумав новий спосіб війни з Україною
Путін і його помічник Владислав Сурков вирішили, що зараз найбільш вигідним для Росії буде створення прокремлівської колони у Верховній Раді України.

Таку думку висловила російський професор політології Лілія Шевцова, пишуть Факти.ICTV.

"Очевидно, що Путін зараз, окрім воєнного рішення, думає і про інші. Наприклад, створити власну п'яту колону в новій українській Раді. Є така людина - помічник Путіна Владислав Сурков. Це людина війни. Політтехнолог, один з кращих, що створив масу фейкових партій і так звану суверенну демократію в Росії. Тепер він експериментує в Україні. Я думаю, що Сурков вже думає і направляє фінансові кошти до України, щоб вирішити проблему мирним шляхом - створити російську прокремлівську колону в українській Раді і мати вплив", - розповіла вона.

За словами Шевцової, у Москви зараз немає грошей на масштабну війну проти України і світу, але вистачить коштів для деморалізації української еліти.

"Історія з Україною для Володимира Путіна не була самоціллю. Є переконання, що все почалося з України. Ні. Все почалося в 2011 році, коли Болотна і Сахарова вийшли на вулиці. Після них Путін весь час з моменту повернення до влади, тобто з 2012 по 2013 рік, ще до Майдану, витратив на будівництво нового політичного режиму. До кінця 2013-го він сформував його в Росії", - додала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Путін придумав новий спосіб війни з Україною
30 листопад, 2014, 19:20