Сьогодні почнеться люстрація членів ЦВК

Сьогодні почнеться люстрація членів ЦВК
В ЦВК з 1 грудня розпочнеться перевірка членів комісії та персоналу на предмет відповідності закону про очищення влади (про люстрацію).

Відповідне розпорядження "Про проведення перевірки відповідно до Закону" Про очищення влади "підписав голова Центральної виборчої комісії України Михайло Охендовський, - повідомляє "Укрінформ" з посиланням на прес-службу ЦВК.

Згідно з документом, перевірка щодо членів Центральної виборчої комісії проходитиме з 1 грудня цього до 28 лютого наступного року. Крім того, з 1 березня по 31 травня 2015 року перевірятимуть керівників Секретаріату Центральної виборчої комісії та Служби розпорядника Державного реєстру виборців, начальників управлінь, завідуючих самостійних відділів, секретаріат ЦВК та служби розпорядника Державного реєстру виборців а також всіх їхніх заступників.

Але й на цьому ще не все. На період з 1 червня по 30 вересня заплановані перевірки завідувачів відділів у складі управлінь, завідувачів секторами, головних консультантів, головних фахівців, провідних фахівців Секретаріату Центральної виборчої комісії та Служби розпорядника Державного реєстру виборців та працівникам патронатної служби Центральної виборчої комісії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а коли суддів будуть люструвати
Відповісти