Грудень обіцяє бути спекотним з турагенцією «МОРЕ ТУРІВ»*

Грудень обіцяє бути спекотним з турагенцією «МОРЕ ТУРІВ»*
Турагенція «МОРЕ ТУРІВ» блискавично увірвалась на туристичний ринок міста Луцьк.

Турагенція входить до всеукраїнської туристичної мережі, яка на сьогодні налічує більше 80 успішно діючих офісів продаж. Туристична сітка обслуговує клієнтів вже більше 4 років. В листопаді 2014 року в Туреччині мережу «МОРЕ ТУРІВ» нагородили щорічною премією «STARWAY» як лідера турбізнесу в Україні.

З перших днів свого функціонування ця туристична компанія проводить акції та розіграші в різних закладах Луцька. Зокрема, розпочали свою діяльність працівники «МОРЕ ТУРІВ» з розіграшу путівки на двох у Європу та інших призів, який відбувався у RING DJ CAFE. Наступні призи та путівки лучани можуть виграти у пивному клубі «Майдан», найкреативнішій кав’ярні та найпопулярніших нічних клубах міста, чекайте новин на афішах.

Окрім продажу путівок, турфірма «МОРЕ ТУРІВ» займається бронюванням квитків, оформленням і подачею віз, працевлаштуванням та навчанням за кордоном.

Наступив грудень, а в зимовий час інколи так хочеться погрітися під теплими промінчиками сонця, полежати на золотистому пісочку та послухати шум моря. Тому «МОРЕ ТУРІВ» радить всім не мерзнути і вирушати в сонячний Єгипет.

На сьогодні це дуже популярний напрям, який користується попитом в українців. На сезон 2014-2015 років турагенція пропонує найнижчі ціни і найбільші знижки – таких цін Ви не знайдете ніде!

Якщо Ви легкі на підйом і готові зібрати валізу за один день, то гарячі тури – саме для Вас! Ціна на такі тури зменшуються з наближенням до дати виїзду. На сьогодні за 9620 гривень Ви отримуєте семиденний тур на двох у п’ятизірковому готелі з концепцією «все включено», активною анімацією, багатим підводним світом, насиченою екскурсійною програмою і безліччю спортивних розваг. Єгипет підходить як для запальної молоді, так і для сімей з маленькими дітками, адже тут вирує нічне життя і створені всі умови для комфорту і розваг Вашої малечі.

Туристичне агентство «МОРЕ ТУРІВ» можна знайти за адресою: місто Луцьк, вулиця Винниченка, 14а, офіс 22 (біля кафе «Шафран»).

Назва турфірми виправдовує спектр послуг, які пропонує - море турів у будь-яку точку світу, море емоцій, море привілеїв, море знижок, море вражень. МРІЙ! ДІЙ! ВІДПОЧИВАЙ!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Агенство супер , і дівчатка приємні там працюють .
Відповісти