5 грудня – Міжнародний день волонтерів. Анонс

5 грудня – Міжнародний день волонтерів. Анонс
У 1985 році Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам щорічно відзначати 5 грудня Міжнародний день волонтерів. ООН постійно закликає держави вживати заходів з метою підвищення обізнаності громадян та залучення їх до вирішення нагальних проблем своїх регіонів та країн.

«У нашому випадку волонтери сприяють перемозі України та збереженню її державності, не чекаючи за це винагороди. У Всесвітній декларації волонтерів зазначено, що у цій справі підтримка медіа є безцінною, адже саме вони розповідають про тих, хто своїм талантом, часом, енергією, індивідуальними і колективними акціями сприяє розвитку суспільства», - йдеться у відкритому листі ГО «Волонтерська Сотня Доброволя» до керівників ЗМІ України.

ВолиньPost підтримає ініціативу громадських організацій щодо тематичного висвітлення діяльності найпотужнішого суспільного руху України 2014 року.

Хто вони, чому витрачають свій час та зусилля на допомогу іншим, як їм працюється, чого бракує і що цікавого й корисного вони вивчили під час своєї роботи – у серії матеріалів на ВолиньPost 5 грудня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: волонтери
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.