Жителі Турійського району не допускають спорудження автомийки

Жителі Турійського району не допускають спорудження автомийки
57 жителів Турійського району звернулись до голови облдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Мешканці піднімали питання надання матеріальної допомоги, сприяння у працевлаштуванні, налагодження транспортного зв’язку, виплати заборгованості тощо. Зверталися також із проханням покращити побутові умови проживання. Порушували й проблеми, що стосувалася житлово-комунальної сфери: ремонту та перекриття покрівель.

Йшли мешканці Турійського краю до голови облдержадміністрації не лише з особистим, а й вболівали за соціальні об’єкти. Відтак, було порушено питання щодо завершення капітального ремонту в дошкільному навчальному закладі «Сонечко», що у смт. Турійськ.

"Аби у вересні наступного року садок запрацював, потрібно у судовому порядку змінити підрядника, який взяв аванс у сумі 506 тисяч гривень, а ремонту так і не здійснив. Розірвемо з ним договір, проведемо новий тендер і дитячий заклад буде відремонтовано", - підкреслив Володимир Гунчик.

Також надійшло колективне звернення від жителів району щодо недопущення спорудження автомийки в Турійську. Так, згідно з рішенням селищної ради на земельній ділянці мають звести об’єкт будівництва і торгівлі, але мешканці переконані – там планують автомийку.

"Всупереч прийнятому рішенню селищної ради будувати автомийку там ніхто не буде. Але ви, як громада, завжди повинні відстоювати власні інтереси і не давати можливості посадовій особі зловживати своїми обов’язками. Саме від вас залежить подальший хід вирішення цього питання. Відстоюйте свої законні права", - наголосив голова облдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жителі Турійського району не допускають спорудження автомийки
02 грудень, 2014, 12:12