До уряду може потрапити гендиректор групи «Континіум», акціонерами якої є волинські депутати

До уряду може потрапити гендиректор групи «Континіум», акціонерами якої є волинські депутати
Генеральний директор групи "Континіум" (заправки WOG, ТМ "КОМО", молочна компанія "Галичина") Андрій Пивоварський може стати міністром інфраструктури за квотою Блоку Петра Порошенка.

Кандидатуру Андрія Пивоварського нібито обговорювали на засіданні фракції Блоку Петра Порошенка, а згодом обговорювали і голови фракцій, які входять до коаліції, - пише "Четверта влада" з посиланнм на "Українську правду".

Гендиректор групи "Континіум" (заправки WOG, ТМ "КОМО", молочна компанія "Галичина") Андрій Пивоварський в інтерв`ю "Фокусу" якось раз зізнався, що найбільші біди для українського бізнесу представляють невизначеність і тотальна корупція.

Тепер у Пивоварського з`явиться можливість змінити ситуацію.

Високооплачуваний менеджер мітить на посаду міністра інфраструктури в уряді Яценюка.

Головою групи компаній "Континіум", в числі акціонерів якої - нардепи Ігор Єремеєв та Степан Івахів, Пивоварський став в кінці 2012 року.

До цього призначення він працював керівником інвестбанківського підрозділу інвестиційної компанії Dragon Capital. За час роботи в компанії Пивоварський провів кілька IPO українських активів. У їх числі розміщення акцій Davento (девелоперський підрозділ, "Велика Кишеня"), Фуршет, KP Media і Clubhouse (оператор мережі готелів).

До Dragon Пивоварський працював у московському офісі IFC, де керував інвестиційним портфелем по Центральній і Східній Європі в розмірі $ 100 мільйонів. У Пивоварського західну освіту - ступінь магістра з міжнародного бізнесу та фінансів Fletcher School, Tufts University (США).

"Ефективний менеджер, глибоке розуміння економічних і фінансових процесів, аналітичний склад розуму, - характеризує Пивоварського його колега, гендиректор WOG Сергій Корецький. - Проявив себе як кризовий менеджер за рахунок оптимізації бізнес-процесів і скорочення витрат".

В разі, якщо ж Пивоварський дійсно стане міністром, то це ще раз підтвердить, що нардепи із групи "Континіум" Ігор Єремеєв та Степан Івахів мають певні домовленості із Блоком Петра Порошенка.

Нагадаємо, що вперше про такі домовленості заговорили під час виборчої кампанії, коли БПП не виставив своїх кандидатів в 21 та 23-му виборчих округах, де балотувалися Єремеєв та Івахів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
єрема всіх купив
Відповісти
Це зайвий раз підтверджує очевидну істину про те, що влада не переймається проблемами, які дійсно загрожують існуванню держави, а банально продовжують дерибан через подібні "договорняки". Власне, це було зрозуміло ще з того моменту, коли Порох заліз на трактор на Банковій у листопаді минулого року. Це був далекоглягний хід олігархату, який висунув Пороха для порятунку олігархічної системи влади в Україні. Треба сказати, що влада і на цей раз далася їм легко і просто. Власне, це і не дивно: за абсолюного володіння не лише "заводами і пароходами", але й усіма без виключення масмедіа в Україні оболванити бідного і вбогого українця, який думає лише як вижити, не є проблемою. Тому маємо те, що маємо. Нічого не помінялося. Залишається сподіватися лише на новий майдан. Яким він буде і коли - цього ніхто не знає, але що буде, в тому сумніву нема.
Відповісти
Шановний, а що такого в тому що до влади їдуть люди, які є професіоналами у бізнесі. Ми ж всюди кричимо що у владу і до Кабміну, зокрема, мають прийти професіонали, управлінці, фахові менеджери. А де їх брати як не в успішних бізнес-структурах? Не підкажите? То може спочатку подумати, перш ніж казати, що в Україні все тільки для олігархів?
Відповісти
Антиолігарх - вкрай обмежена людина. Новий майдан не вирішить проблем, а тісля нього залишишся без штанів. А щодо Пивоварського, то подивись, який в нього послужний список. Може, у колишнього депутата Вітіва такі дані, чи у Мельника, чи в колишнього депутата-комбайнера Кирильчука? Йменуєш себе антиолігархом, а сам не знаєш, що і кого хочеш.
Відповісти
Останні новини
До уряду може потрапити гендиректор групи «Континіум», акціонерами якої є волинські депутати
02 грудень, 2014, 19:55