Під контролем у бойовиків - всі тюрми Луганщини

Під контролем у бойовиків - всі тюрми Луганщини
Бойовики "ЛНР" викрали керівників обласної пенітенціарної служби в Луганській області.

Про це 3 грудня повідомив на своєму сайті голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, - повідомляє Укрінформ.

"Позавчора, 1 грудня, озброєні автоматами бойовики так званої "ЛНР" у Луганську позбавили волі все керівництво Управління державної пенітенціарної служби в Луганській області включно з керівником, першим заступником, заступником, начальником відділу кадрів, завідувачем канцелярією та начальником штабу. Їхнє місце знаходження зараз невідоме", - заявив він.

За словами Москаля, фактичне викрадення керівників пенітенціарної служби в Луганську означає те, що тепер повна відповідальність за всі колонії на тому боці. Утримання та охорона в'язнів також лягає на так звану "ЛНР".

Як зазначає очільник ОДА, практично всі колонії з утримання в'язнів у Луганській області знаходяться на території, що контролюється бойовиками.

"На нашій території є тільки одна колонія для ув'язнених - у селищі Чорнухине Попаснянського району. Певні проблеми там виникають через регулярні обстріли Чорнухиного, однак ми утримуємо в'язнів у належних умовах, забезпечили колонію генераторами, (оскільки там регулярно зникає світло), підвозимо продукти, фінансуємо персонал і т.д.", - зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.