«Електротермометрія» проситиме допомоги у східних міст України

«Електротермометрія» проситиме  допомоги у східних міст України
У зв’язку із невиплатою заробітних плат та критичною ситуацією на приватному підприємстві ПАТ «Електротермометрія» постало питання надання фінансової допомоги цьому закладу.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 3 грудня.

Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов зазначив, що ПАТ «Електротермометрія» на сьогодні перебуває у скрутному становищі.

Основним ринком збуту виготовленої продукції підприємства була східна частина України і частково Російська Федерація. Але через проведення АТО на Донбасі у підприємства скоротились об’єми виробництва.

«Я пропоную створити робочу групу для підготовки ефективних громадських слухань, до якої будуть входити представники влади та підприємства. Слухання будуть проведені за результатами роботи робочої групи та з урахуванням пропозицій щодо виходу із кризи цього підприємства», - заявив Осіпов.

Натомість заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук висловив думку, що не бачить доцільності у проведенні громадських слухань, і запропонував міськвиконкому обмежитись лише робочою групою.

«Громадські слухання не залучать кошти у підприємство, а лише стануть ще одним приводом для конфлікту між працівниками та керівництвом підприємства», - мовив Кравчук.

Директор ПАТ «Електротермометрія» Юрій Малихін запевнив, що єдиним шляхом виходу із кризи є зовнішня допомога від східних міст–партнерів, які купують продукцію підприємства для тамтешніх заводів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Електротермометрія» проситиме допомоги у східних міст України
03 грудень, 2014, 12:53