В Камінь-Каширську двоє хуліганів напали на продавщицю

В Камінь-Каширську двоє хуліганів напали на продавщицю
В Камінь-Каширську затримало пару хуліганів: хлопців звинувачують у нападі на продавщицю магазину та пограбуванні свого однолітка.

Про це інформують в СЗГ УМВС України у Волинській області.

Днями до чергової частини Камінь-Каширського райвідділу міліції із заявою звернулася 48-річна місцева жителька Людмила Д. Жінка повідомила, що в приміщенні магазину двоє невідомих хлопців намагалися побити та ображали нецензурною лайкою продавця магазину – 19-річну Ольгу Л.

Міліція встановила, що хуліганські дії стосовно продавця магазину вчинили місцеві жителі – 29-річний Микола С. та 27-річний Юрій Б. У минулому, як виявилося, хлопці вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

Хлопці зайшли в приміщення магазину, де взяли товар, однак гроші за нього не заплатили. Продавець пригрозила їм, що звернеться за допомогою до міліціонерів. Після цього хулігани все ж розрахувалися.

Однак історія на цьому не завершилася. Через кілька днів «місцеві авторитети» знову навідалися до магазину. Хлопці почали ображати 19-річного продавця: мовляв, «не по понятіям» вчинила, тож почали кидати в обличчя дівчині товар. Приборкувати хуліганів довелося міліціонерам.

Наразі хлопці відпущенні по домівках. За скоєне хуліганство «авторитетам» прийдеться відповісти згідно з чинним законодавством.

До слова, один із хуліганів – Юрій Б. – у місцевому барі пограбував незнайомого хлопця – Сергій Л., забравши гаманець із грошима. За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Юрія затримали в ізолятор тимчасового тримання райвідділу міліції. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Камінь-Каширську двоє хуліганів напали на продавщицю
23 травень, 2012, 10:52