На Волині ще одного землевпорядника «зловили» на хабарі

На Волині ще одного землевпорядника «зловили» на хабарі
Посадовець вимагав та отримав більше 120 тисяч гривень за сприяння у виділенні земельних ділянок під індивідуальне будівництво.

Протиправну діяльність спеціаліста-землевпорядника Піддубцівської сільської ради викрили працівники управління боротьби з організованою злочинністю, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

«Посадовець «оцінив» сприяння у виділенні 30-річний жительці обласного центру земельної ділянки під індивідуальне будівництво на території сільської ради у майже 85 тисяч гривень. У вересні жінка передала «помічнику» завдаток – 8500 гривень, а на початку грудня – решту коштів у сумі 76 тисяч гривень. Під час отримання неправомірної вигоди землевпорядника затримали», - розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Окрім того, під час проведення оперативних заходів за вказаним кримінальним провадженням встановили додатковий епізод протиправної діяльності держслужбовця. Спритник знову ж таки за сприяння у виділенні земельної ділянки під індивідуальне будівництво вимагав і отримав від 29-річного жителя Ківерцівського району 38 тисяч гривень.

Тепер зловмиснику доведеться відповідати перед законом за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, під час якого міліціонери перевірять причетність посадовця до вчинення аналогічних злочинів.

Нагадаємо, раніше за корупцію засудили землевпорядника Ратнівської селищної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Ківерцівському районі немає Піддубцівської сільської ради.
Відповісти
Читай уважніше. працівник Піддубцівської сільської ради може вимагати хоч від жителя США, та це не означатиме що Піддубці у штатах розташовані!!!
Відповісти
што?? Віталік це ти??)
Відповісти
Останні новини
На Волині ще одного землевпорядника «зловили» на хабарі
03 грудень, 2014, 15:47