На Волині землевпорядники долучилися до боротьби з корупцією

На Волині землевпорядники долучилися до боротьби з корупцією
Волинські землевпорядники активно беруть участь у антикорупційних заходах.

Зокрема у період з січня до листопада 2014 року відбулося
50 тематичних нарад і 106 семінарів та занять щодо роз’яснення антикорупційного законодавства, - повідомляє прес-служба ГУ Держземагентства у Волинській області.

У цих заходах взяли участь 1 тисяча 476 осіб: 502 спеціаліста–землевпорядника сільських та селищних рад, 974 спеціаліста
управлінь та відділів Держземагентства в містах і районах Волинської області.

Керівники управлінь та відділів Держземагентства у районах і містах регіону проводили семінар-наради для працівників управлінь та відділів.

Під час цих заходів обговорювалися напрями запобігання та протидії корупції на державній службі, поняття корупції та суб’єктів протидії корупції згідно із Законом України «Про
засади запобігання та протидії корупції в Україні», антикорупційну політику держави.

А 14 листопада 2014 року у Волинському обласному центрі
перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій для працівників, відповідальних за протидію та запобігання корупції у відділах та управліннях Держземагентства Волинської області, відбувся короткостроковий тематичний семінар.

29 спеціалістів заслухали низку тем та підвищили кваліфікацію за програмою «Запобігання та протидія корупції у сферах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
землеміри брали справно. Тепер що - треба додавати ще й на "антикорупцію"?
Відповісти
А коли вже візьмуть за одне місце Семенюк Тетяну Анастасіївну? По її діяннях можна написати посібник-антологію "Злиденна державна служба або як стати мільйонером".
Відповісти
З корупцією боряться не семінарами, а притягненням виних до відповідальності...Бо якщо взяти землеворядників Луцького, Шацького району та м Луцьк (всіх без виключення-і колишніх і теперішніх працівників) то за ними давно тюрма плаче.
Відповісти
Аж на душі відлягло, тепер про корупцію можна забути, все таки як приємно і легко подолати корупцію, просто треба розповісти про антикорупційне законодавство. і наші справжні патріоти землевпорядники стрункими лавами стануть рішучими борцями з корупцією. Приємна посмішка на обличчі, це чергова перемога нашої влади, самої чесної і справедливої на пострадянському просторі. МИЗДОБУЛИ
Відповісти
Останні новини
На Волині землевпорядники долучилися до боротьби з корупцією
04 грудень, 2014, 10:39