Такі різні, а таки єдині. Волонтери Тарас Карвіна та Сергій Поха

Такі різні, а таки єдині. Волонтери Тарас Карвіна та Сергій Поха
Тарас Карвіна і Сергій Поха - волонтери з громадської організації «Автомайдан Волині». З осені вони займаються збором теплих речей та екіпірування для бійців, які беруть участь у бойових діях.

«Ми маємо прямий зв'язок із ними, вони дають нам список необхідних речей, які ми знаходимо і їм передаємо. Це здебільшого - одяг та продукти харчування, але також запчастини до автомобілів та ліки», - зазначив Тарас Карвіна.

Волонтери кажуть, що раніше особисто їздили у зону АТО, щоб передати гуманітарну допомогу солдатам в руки. Щоправда, у літній період їм вдавалось збирати набагато більше допомоги, ніж зараз.

«Декілька місяців назад ми возили допомогу бійцям заповненими вщент «фурами». А нині возимо вже бусами, або передаємо її через перевізників», - розповів Сергій Поха.

Хлопці кажуть, що мотивами їхньої волонтерської роботи став патріотизм та розуміння того, що у тилу нашим військовим вкрай необхідна допомога.

«Бійці, які зараз воюють на сході країни, сподіваються на допомогу земляків з тилу. Наші державці за 23 роки тільки розікрали усі ресурси. «Кіборги», які боронять Донецький аеропорт, кажуть, що якби не волонтери, то вони не вистояли б навіть до кінця літа», - мовив Поха.

«До нас звертаються хлопці із різних військових частин та добровольчих батальйонів. Коли вони приходять і просять теплий одяг та взуття, часто нарікають, що держава їх покинула напризволяще. У нашому офісі (знаходиться у Луцьку на вулиці Декабристів, 23) завжди можна розраховувати на допомогу. Хто готується до відправки на фронт – може прийти і підібрати собі необхідні речі з тих, які у нас є», - пропонує Тарас Карвіна.

На думку «автомайданівців», волонтерська діяльність об'єднала багатьох людей. Разом із Сергієм та Тарасом активно працює ще 12 чоловік. Вони разом проводять масові заходи, під час яких збирають допомогу для бійців АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хлопці молодці. добру справу роблять.так тримати!!
Відповісти
Хлопці молодці , сама особисто їх знаю .Знаю і те , що їхня волонтерська діяльність необмежується лишень допомогою учасникам АТО. Неодноразово хлопці допомагали дитячим будинкам , хворим діткам.
Відповісти
Смышно про це читати. Про ПОху - Батько був мером мыста, брат - представником епохи 90-х, мають бар "Честер" у центрі міста. Сам Поха безтолковий, думав через Автомайдан всунутися в політику, але не вийшло. Зате підпрацьовував в якості лідера Автомайдану у Єремеева на виборах.

Карвіна - нормальний хлопець, але занадто захопився "інгаляціями".
Відповісти
Шановний Колямен , смішно читати те , що пишите ви . Бо хлопці на відміну від вас роблять хроші справи , а не плещуть язиком . Вашому батьку хтось заважає йти в мери , а брату хтось заважає відкрити ресторан ?
Відповісти
Подивіться на синів мерів та заступників які взагалі нічого не роблять тільки на диванах сидять! Хлопці молодці ми вас любимо і цінимо!!!!! Обнімаю!
Відповісти
тут ти прав!
Відповісти
не сиди в інеті а йди і попрацюй придурку.писати гидоту всі вміють.ти ще згадай всю рідню похи.ти не колямен а сміттєве звалище
Відповісти
ОО Тарас ! Знаємо його дуже добре ще з років студенства .Хороша людина , і як друг , і як одногрупник .І в загалі коли б до нього не звертались - завжди допоможе . З порядної сім'ї.
Відповісти
от наш народ!! дай тільки кістки поперемивати. хлопці тихо мирно роблять свою справу, гарну справу, не бігають по всіх усюдах, не кричать ось які ми круті! напишіть про нас. нє нашим людям треба обісрати, обпаплюжити, оббрехати. що вам не хватає люди??
Відповісти
Ну Поху, Поху-то куди?! Відколовся від АВтомайдану бо захотіли з кєнтом-Пащенком посад, але не вийшло :(
Відповісти
До чого ви все це пишете??? Мова йде що хтось допомагає! А тут бредні якісь пишуть....
Відповісти